Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Baj, ha a tampon felszívja a...

Baj, ha a tampon felszívja a strandvizet?

Figyelt kérdés

Szerencsére a sok év alatt eddig nem sokszor fordult elő, hogy pont azokon a napokon mentünk strandra/nyaralni. Éppen ezért legutóbb utánaolvastam, hogyan a legbiztonságosabb ilyenkor a fürdőzés.

Meglepetésemre olyat is írtak, hogy nem lesz vizes a tampon, mert azt nem tudja felszívni. Én mindig az ellenkezőjét tapasztaltam. Felszívja a vizet is, talán a zsinóron keresztül, vagy nem is tudom.

Nektek mi a tapasztalat?

2022. júl. 25. 09:25
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Vannak kimondottan ilyen fürdéshez való tamponok. De olyan hatalmas különbséget nem tapasztaltam. Szerintem is nedvesebb lesz a tampon, ha azzal fürdesz. Azért kell fürdés után cseréni minél előbb.
2022. júl. 25. 09:29
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
De honnan gondolod? Hamarabb megtelt, mint szokott? Vagy kevésbé volt véres, mint szokott? Vagy csak simán aggódsz?
2022. júl. 25. 09:33
 3/3 A kérdező kommentje:

Egyértelműen vizes, nem csak véres! Jól meg is van duzzadva. Vagy mi a kérdés? :D

Szoktam egyből cserélni, ha egy időre kijövök a medencékből.

2022. júl. 25. 09:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!