Sajnos hosszú ideje olyan nőgyógyászati problémám van hogy sűrű barnás néha kellemetlen dögszagú folyásom van,néha fájdalom érzet az alhasamban szexuális együttlét alatt.Volt már olyan hogy együttlét után erős fájdalom, hányinger,elajultam!?
Figyelt kérdés
#Nőgyógyászati problémám
2022. júl. 24. 12:38
11/14 anonim válasza:
Mit jelent az, hogy "hosszú ideje"? Mióta tartanak ezek a tünetek? Én azt értem, hogy mondjuk "egy kis hüvelyviszketéssel" nem rohan az ember rögtön orvoshoz 4 gyerek és rossz anyagi körülmények között, de ne haragudj amiket leírtál azok nagyon durva tünetek! Mint írod visszatérőek, mint írod volt már gyulladásod (mid volt begyulladva?), de azért húzod-halasztod... És a rákszűrés utána 1 hónapra kapod meg az eredményt? Az hogy lehet?
12/14 anonim válasza:
És a 4 gyerek nevelésébe nem tartozik bele, hogy magadra is vigyázz? Nem akarlak megijeszteni, de méhnyakrák is lehet, ezért kell folyamatosan szűrésekre járni és nem az egészségen spórolni, semmilyen szempontból.
13/14 anonim válasza:
Kedves Kerdezo! Mi lett az eredmeny? Hogy vagy most? Gratulalok a gyerekekhez!
14/14 anonim válasza:
Ahogy 10-es írta. Szerintem ez nem rák-gyanú, hanem vmi komoly fertőzés (akár nemibetegség is lehet). Persze nem értek hozzá, csak leírtam a véleményem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!