Nagyon ideges, feszült vagyok a menzeszem előtti héten. Mit javasoltok, mit tegyek?
Tombolok, üvöltözök mindenkivel, beszólok mindenkinek, széttépek könyveket, leszarok mindent. Nem vagyok depis, csak ilyenkor!! DE már nagyon elegem van, hogy a menzeszem után mindig kérhetem a bocsánatokat!!
Mit javasoltok, mit tegyek??
12/L
Én is ezt csinálom már 10 éve.
Előszőr is nem menj emberek közé :D ha ez nem megoldható, akkor minden mondatod után szurd be, hogy bocsi csak a "
"vöröshadsereg".
És a teát mindenféleképpen probáld ki, bár nekem a menzesz előtti cseppek segitettek (azokat is a gyógynövényesnél találod).
Mondok egy módszert:
Feküdj le hanyatt az ágyadra(lehetőleg csendes környezetben kell relaxálni, tehát előre csitítsd el a családtagjaidat); csak egy párna legyen a fejed alatt; esetleg sötétítsd el a szobát(ahogy jobban el tudsz lazulni) ; szépen lassan ernyeszd el a tagjaidat, egyiket a másik után, nem kell elkapkodni; lélegezz mélyeket és lassan.
Elgondolkodhatsz közben, kiket nem szeretnél megsérteni.
Vagy gondolkozz olyan dolgokon, amik megnyugtatnak vagy felvidítanak!
Álmodozz egy kicsit!
Akármiről, az nincs megszabva.
Lépj ki úgy a szobádból, hogy friss vagy, üde, nyugodt és egy cseppet sem dühös-pláne nem olyasvalakire, aki nem is bántott meg valójában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!