Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Slinda fogamzásgátlótól esett...

Slinda fogamzásgátlótól esett már valaki teherbe?

Figyelt kérdés

Mennyire biztonságos ez a fogamzásgátló? Kinek hogy vált be?

Ha nincs menstruációm a slinda szedése közben akkor tutira nem eshetek teherbe?

2022. júl. 23. 22:46
 1/4 anonim ***** válasza:
73%
Hogyan lehet teherbeesni egy fogamzásgátlótól? 0.0
2022. júl. 23. 22:51
 2/4 anonim ***** válasza:
89%

1. Fogamzásgátlótól nem tudsz teherbe esni, csak spermától.

2. Fogamzásgátló mellett nincs menstruáció, csak megvonásos vérzés.

3. Rendesen szedett fogamzásgátló mellett minimális a teherbeesés esélye.

2022. júl. 23. 23:02
 3/4 A kérdező kommentje:
Úgy értem hogy emellett a fogamzásgátló szedése mellett esett-e már teherbe valaki?
2022. júl. 24. 03:08
 4/4 anonim válasza:
43%

Szia, én is most böngésztem az oldalakat. Sajnos hiába ennyi féle fajta fogamzásgátló, semmi sem 100%-os. Nincs olyan fogamzásgátló, ami abszolút 100%-os védelmet nyújt. Nyilván véd, én is szedem már lassan 2 éve, eddig nem voltam terhes egyik mellett sem, de olvastam sok olyat, hogy gyógyszer mellett teherbe estek a nők, sok ismerősöm is fogamzásgátló mellett "készült".

Plusz sok mindentől függ a védelem.

-Pontosan, egy időben kell bevenni a gyógyszert(én minden este 20kor veszem be, nőgyógyász így javasolta)

-Az alkohol fogyasztásnál is figyelni kell, mellette nem fog használni a fogamzásgátló, lehet inni rá, én is szoktam, csak akkor nem árt a plusz védelem.

-Aki esetleg beteg, vagy gyomorrontása volt, hányás, hasmenése volt, akkor is figyelni kell a plusz védelemre, mert azzal kiürülhet a gyógyszer hatóanyaga.

-Ha valaki gyakran elfelejti bevenni, fontos hogy minden nap be legyen véve, addig, amíg el nem fogy az utolsó darab, végül is ezzel kéne hogy beálljon a menzesz.

-Slinda gyógyszerre még az is rá van írva, hogy nem szabad grapefruit, és annak a gyümölcslé változatát sem fogyasztani, gondolom meg van a miértje.

-A gyógyszer mellett mi is használunk óvszert, főleg akkor ha nem szedem éppen, és nem jött meg, vagy a másik módszert használjuk, ha bár előváladékból is lehet baba.

2022. nov. 22. 06:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!