Slinda fogamzásgátlótól esett már valaki teherbe?
Mennyire biztonságos ez a fogamzásgátló? Kinek hogy vált be?
Ha nincs menstruációm a slinda szedése közben akkor tutira nem eshetek teherbe?
1. Fogamzásgátlótól nem tudsz teherbe esni, csak spermától.
2. Fogamzásgátló mellett nincs menstruáció, csak megvonásos vérzés.
3. Rendesen szedett fogamzásgátló mellett minimális a teherbeesés esélye.
Szia, én is most böngésztem az oldalakat. Sajnos hiába ennyi féle fajta fogamzásgátló, semmi sem 100%-os. Nincs olyan fogamzásgátló, ami abszolút 100%-os védelmet nyújt. Nyilván véd, én is szedem már lassan 2 éve, eddig nem voltam terhes egyik mellett sem, de olvastam sok olyat, hogy gyógyszer mellett teherbe estek a nők, sok ismerősöm is fogamzásgátló mellett "készült".
Plusz sok mindentől függ a védelem.
-Pontosan, egy időben kell bevenni a gyógyszert(én minden este 20kor veszem be, nőgyógyász így javasolta)
-Az alkohol fogyasztásnál is figyelni kell, mellette nem fog használni a fogamzásgátló, lehet inni rá, én is szoktam, csak akkor nem árt a plusz védelem.
-Aki esetleg beteg, vagy gyomorrontása volt, hányás, hasmenése volt, akkor is figyelni kell a plusz védelemre, mert azzal kiürülhet a gyógyszer hatóanyaga.
-Ha valaki gyakran elfelejti bevenni, fontos hogy minden nap be legyen véve, addig, amíg el nem fogy az utolsó darab, végül is ezzel kéne hogy beálljon a menzesz.
-Slinda gyógyszerre még az is rá van írva, hogy nem szabad grapefruit, és annak a gyümölcslé változatát sem fogyasztani, gondolom meg van a miértje.
-A gyógyszer mellett mi is használunk óvszert, főleg akkor ha nem szedem éppen, és nem jött meg, vagy a másik módszert használjuk, ha bár előváladékból is lehet baba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!