Mennyi időnek kell eltelnie Micovag hüvelykúp használata és szex között?
Sziasztok!
Nemrég kialakult nálam egy gombás fertőzés, amire a nőgyógyászom Micovag kúpos, 6 napos kúrát javasolt, mellette pedig Canesten krémet a külső területre. A tüneteim már teljesen elmúltak, kedd este használtam el a hatodik kúpot.
Ezeknek a kúpoknak van egy "kifolyási ideje" gondolom (kb), úgyhogy nem tudom hogy csütörtök este vajon együtt lehetünk-e a párommal, avagy nem?
Óvszerrel védekezünk így egy esetleges oda-vissza dologtól nem igazán tartok egyébként se, de szerintem már nem kéne mitől aggódnom. Mindenesetre, véleményeket szívesen fogadok, előre is köszönöm😊
szia,
a betegtájékoztatón az szerepel, hogy a kezelés alatt szüneteltessétek a szexuális érintkezés behatolásos formáját.
ha a 6 napos kúra kedden véget ért és nincsene panaszaid, akkor azt gondolom, hogy csütörtök este már egészen nyugodtan együtt lehettek. természetesen ha 100%-ra akarsz menni, kérdezd meg a nőgyógyászod (vagy bármilyen online szakrendelés tudakozót), de én személy szerint nem látom akadályát, ha csak külön nem emelték ki, hogy ne.
Szia!😊
El is felejtettem, hogy ezt a kérdést kiírtam.
Aznap sikerült elérnem egy nőgyógyászt telefonon ( a "sajátom" szabin van sajnos), aki azt mondta hogy nyugodtan, úgyhogy teljesen igazad volt.😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!