Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » 16 éves korom után még nőhet...

16 éves korom után még nőhet számottevően a mellem?

Figyelt kérdés

16 éves vagyok, és még csak 75-80A a kosárméretem.:(

A menstruációm elég későn, 13 és fél évesen jött meg. Azt mondják, hogy még nősz és változhat a méret, de én ezt nehezen hiszem. Sok ember mondta, hogy ilyenkor már nem nőtt nekik tovább.

Van rá esély?

2022. júl. 19. 20:39
 1/7 anonim ***** válasza:
62%
Nagyot már nem fog nőni,max ha hízol és mellre hízós típus vagy.
2022. júl. 19. 20:45
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Van rá esély, nézz körül a családodban, hogy nekik mekkora, illetve ha hízol akkor is nő. Amúgy attól sem kell elkeseredni, ami most van, sok pasi imádja, és legalább később fog lógni.
2022. júl. 19. 20:49
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
persze hogy van
2022. júl. 20. 01:21
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Örülj neki, ha nem nő. A kis mell nehezebben ereszkedik meg (alapesetben), nem fog fájni a hátad, és soha nem fogod azt érezni, hogy bámulják, mintha piac lenne. Egyébként gyerekenként általában nő valamennyit, de mondom, örülj, hogy kicsi, ne akarj nagy mellel szenvedni csak azért, mert a férfiak egy részének az tetszik
2022. júl. 20. 15:46
 5/7 anonim ***** válasza:

Alapvetően a pasik nem is a mellet nézik meg leginkább. Szinte mindenki a lányok fenekét nézi, hogy szép formás, kerek legyen. Ezen viszont bármikor lehet változtatni 😉

Amúgy a pici cici is tud nagyon szép lenni, igazából a kis kerek is csinos, de a kissé kihegyesedő is lehet az. Szóval nem csak a méret a fontos. Inkább az összhatás, kisugárzás, az arc is, így ha egy lány tisztában van magával, az alakjával, ehhez mérten öltözik, önmagát adja, a személyisége mindenen túl tud mutatni, ez a legfontosabb. A haverokkal, amikor a lányokról beszélünk, kb mindenki így látja, hogy ezek már azok a lányok, akik nem a “megdugnám egyszer” kategóriába esik, sokkal inkább abba, akiért megéri teperni, és akire vigyázni akarsz és szeretni. Szóval inkább arra koncentrálj, hogy testileg, lelkileg, személyiségileg ki vagy, mit akarsz a világnak mutatni, és ha alapvetően rendben vagy magaddal, senkit nem érdekel a mellméret. Amúgy sokkal jobban megéri a második kategóriába tartozni 😉

25/f

2022. júl. 22. 03:35
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem 16 évesen indult meg igazán. Azóta 75/C-D (melltartófüggő a kosárméret).
2022. aug. 26. 14:31
 7/7 anonim ***** válasza:
Szia! Nôhet persze, még szûlés utàn is nôhet!
2023. aug. 27. 09:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!