Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miért nem jön meg, amikor a...

Miért nem jön meg, amikor a mellem lassan már két hete fáj?

Figyelt kérdés

Kb lassan 2. hete fáj a mellem. A applikációm 40 napra számol átlagot és előtte éreztem is egy héttel hogy fáj a mellem gondoltam akkor megint úgy jön ahogy az számol, mert általában be szokott vállni. Én meg most mindennap várom és mégis semmi. A mellem már nagyon fáj de mégse jött meg.

Arra is gondoltam már hogy 20-án mennek fesztiválra és kivárja hogy majd akkor hogy kiszúrjon velem. Komolyan már nem tudom mikor szeretne megjönni.

Csak annyira idegesítő hogy az ember csak várja, hogy na mikor és nincs semmi se pedig érzem hogy kellene.

2022. júl. 17. 07:15
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Terhes nem lehetsz?
2022. júl. 17. 07:23
 2/8 A kérdező kommentje:
Hát voltunk együtt a párommal de nem szoktam feljegyezni hogy mikor. Óvszerrel védekezünk. De remélem nem arról van szó
2022. júl. 17. 07:28
 3/8 anonim ***** válasza:

Hány éves vagy?

Rendszeresen 40 naposak a ciklusaid?

2022. júl. 17. 11:05
 4/8 A kérdező kommentje:

22 vagyok

31-40 nap között szokott megjönni

2022. júl. 17. 16:39
 5/8 anonim ***** válasza:
Akkor ideje lenne orvoshoz menni. A 40 napos ciklusok nem normálisak
2022. júl. 17. 17:09
 6/8 A kérdező kommentje:
Minden évben járok de nincs semmi baj. Fogamzásgátlóval lehet beállítani de azt nem szeretnék szedni.
2022. júl. 17. 18:35
 7/8 anonim ***** válasza:
Ha az orvosod szerint normális a 40 napos ciklus és fogamzásgátlóval akarja beállítani, akkor ideje orvost cserélni
2022. júl. 17. 18:58
 8/8 A kérdező kommentje:
Na ma jött meg.
2022. júl. 18. 15:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!