Mennyi a legtöbb betét amit el lehet használni egy nap?

10! A szexuális életem kezdetétől évente járok szűrésre. Már szültem is.
El kell keserítsek minden környezetvédőt. Rengeteg nő szenved ezzel! Kezdve anyukám volt főnökétől a háziorvosom asszisztenséig (neki már fel van rakva a Mirena).
Nagyon sok nőnek ilyen erős. És de. Sajnos teljesen normális.
Két megoldás van rá. A Mirena és a méhkivétel (anyum főnökének kivették miatta).
Egyik megoldás sem vonz,de még kb 10 évem van.
Jelenleg Exacylt és Dicinone-t szedek rá minden hónapban. Ezek vérzéscsillapítók. De a nőgyógyász szerint nem lehet folyamatosan szedni minden vérzéskor...
Szóval köszönöm a lepontozást,nagyon rosszul esett. Egy olyan dolog miatt,amiről abszolút nem tehetek!

Endokrinológiai kivizsgálás. A nőgyógyászok 99%-a csak annyit mond, ha erős, vagy ha gyenge a vérzés, hogy ez van, el kell fogadni. Pedig egyik sem normális. Nekem pl túl gyenge, én ezért mentem el endokrinológushoz, hogy járjunk utána, miért van. Kiírta a vizsgálatokat, majd vissza kell mennem az eredményekkel. Ha nem fog semmit találni, akkor több vizsgálatot fogok kérni, mert biztos, hogy van oka.
Egyik barátnőmnek szinten nagyon erős vérzése van, neki cisztái, miómái vannak. Kezelni kéne, de ő tojik rá. Másik barátnőmnek szintén erős vérzése volt, kiderült, hogy IR-es, pedig ezen kívül semmi tünete nem volt. IR diéta, és mozgás. Azóta normális a mensese. Szóval van megoldás, csak utána kell menni, nem kevés energia és pénz sajnos, de muszáj. A legtöbben inkább beletörődnek, hogy ez van. Pedig egyáltalán nem szabad annyiban hagyni.

Nem lehetek 12 éves korom óta IR-es...39 éves vagyok és egészséges.
El kell fogadni,hogy van ilyen menstruáció. Mégpedig elég gyakori.
Látod, 12-es, te is 0 százalékos lettél...én nem pontoztam senkit!

Nézd 3-as! Többen próbáltak neked segíteni, de te oltogatásnak veszed. Én nem akarok állást foglalni, mert felesleges, de!
1. Lehetsz 12 éves korod óta inzulinrezisztens
2. Nekem elhalt terhességnél azt mondta az orvos, hogyha beindulna műtét előtt a vetélés, és óránként átázik a normál eü betét, akkor azonnal menjek be a kórházba, akár az ügyeletre is, mert az NAGYON ERŐS VÉRZÉS, és kórházi ellátást igényel. Te meg a 25 percenkénti cseréddel teljesen nyugodt vagy? Lelked rajta. Vérszegénység, vas hiány, és még egy vagon problémád van nagy valószínűséggel, de nem kell vele törődni, elvégre a te egészséged.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!