Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miért fáj a menstruáció?

Miért fáj a menstruáció?

Figyelt kérdés
Mi ennek a pontos oka?

2022. júl. 15. 14:16
 1/8 anonim ***** válasza:
45%
2022. júl. 15. 14:34
 2/8 anonim ***** válasza:
12%

Mert összehúzódik a méhizomzat hogy le tudja lökni a nyálkahártyát.

Az már más tészta milyen mértékű a fájdalom.

Nagyon nem szabadna fájnia.

2022. júl. 15. 22:21
 3/8 anonim ***** válasza:
0%
Mert ahogy kettes is írja, osszehúzódik a méhed, hogy a nyálkahártya réteget le tudja lökni. A fájdalom részében viszont nagyon nincsen igaza. Egy menstruáció a nők nagy részének fáj, sőt, tudományosan megalapozott tény, hogy egy menstruációs görcs akár olyan erős is lehet, mint egyy szívinfarktus, ami ugyebár nem éppen egy gyenge dolog. És ezt a kutatást ilyen tekintetben egészséges nőkkel végezték el.
2022. júl. 18. 00:04
 4/8 anonim ***** válasza:
53%
Neked nincs igazad de nem fogok veled vitatkozni.
2022. júl. 18. 13:34
 5/8 anonim ***** válasza:
4 nekem pont, hogy igazam van. És ezt több érvvel alá is tudom támasztani, míg te a butaságaidat max áltudományos oldalak belinkelgetésével tudnád.
2022. júl. 18. 14:02
 6/8 anonim ***** válasza:
53%

Fuuu vannak bajok 😂😂😂😂😂😂

Eléggé frusztrált lehetsz vagy csak a meleg ment az agyadra?

2022. júl. 18. 15:26
 7/8 anonim ***** válasza:
52%
6 azért ment az agyamra a meleg, mert igazam van?
2022. júl. 18. 17:50
 8/8 anonim ***** válasza:
Nekem is eszméletlenül fáj a hasam minden havimnál, sokszor alig tudok megmozdulni. A múlt heti menzesznél az volt hogy feküdtem az első két nap, úgy görcsöltem, csak a wc-re mentem ki, amikor cserélni kellett a betétet. Gyógyszert nem szedek mert felesleges, mivel egyik se használ.
2022. júl. 26. 21:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!