Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hajhullásra kinek mi használt?

Hajhullásra kinek mi használt?

Figyelt kérdés

4 hónapja szültem meg a kislányom,olyan szép és erős volt a hajam,anyatejjel táplálom a kislányom,édesanyám azt mondta azért hull a hajam,mert minden vitamint elszív a pici.. vettem Alpecin koffein sampont,ajánlották ismerősök,nagyon sok bogyó,és samponok,hajszeszek vannak,denem tudom melyik az ami használ is..

Nektek mi segített??és mennyi idő után lehetett észre venni a hatást?

2022. júl. 13. 07:10
 1/5 anonim ***** válasza:

Nálam a hormonális hajhullásra (nem terhesség miatt, így nem tudom, mennyire releváns a válaszom), amellett, hogy az okokat is kezeltük, az Orising termékcsalád hozott látványos eredményt.

Nem olcsó, sőt drága. Beszerezni sem egyszerű, de már egy hónap után volt szemmel látható eredmény.

2022. júl. 13. 07:38
 2/5 anonim ***** válasza:
Rozmaringkúra
2022. júl. 13. 08:42
 3/5 anonim ***** válasza:
Szedj szerves-szelén tablettát.
2022. júl. 13. 11:15
 4/5 A kérdező kommentje:
A Bio-Co Szerves szelént szedek de azon gondolkkdom hogy napi 2 kéne szednem..
2022. júl. 13. 22:23
 5/5 anonim ***** válasza:
Ha a terhesség alatt ki nem hullott hajadtól szabadul meg éppen a szervezeted, akkor majd magától megáll a dolog, erre nem hat semmi. Viszont ha hónapokkal később is tapasztalod a hajhullást, akkor érdemes megnézetni, hogy nincs-e pajzsmirigygyulladásod vagy inzulinrezisztenciád. Nekem sajnos IR-em van van és terhesség alatt is több maréknyi hajat vesztettem el, azóta még többet, pedig alacsony CH diétán vagyok és cinket, vasat is szedek.
2022. júl. 18. 13:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!