Hajhullásra kinek mi használt?
Figyelt kérdés
4 hónapja szültem meg a kislányom,olyan szép és erős volt a hajam,anyatejjel táplálom a kislányom,édesanyám azt mondta azért hull a hajam,mert minden vitamint elszív a pici.. vettem Alpecin koffein sampont,ajánlották ismerősök,nagyon sok bogyó,és samponok,hajszeszek vannak,denem tudom melyik az ami használ is..
Nektek mi segített??és mennyi idő után lehetett észre venni a hatást?
2022. júl. 13. 07:10
1/5 anonim válasza:
Nálam a hormonális hajhullásra (nem terhesség miatt, így nem tudom, mennyire releváns a válaszom), amellett, hogy az okokat is kezeltük, az Orising termékcsalád hozott látványos eredményt.
Nem olcsó, sőt drága. Beszerezni sem egyszerű, de már egy hónap után volt szemmel látható eredmény.
4/5 A kérdező kommentje:
A Bio-Co Szerves szelént szedek de azon gondolkkdom hogy napi 2 kéne szednem..
2022. júl. 13. 22:23
5/5 anonim válasza:
Ha a terhesség alatt ki nem hullott hajadtól szabadul meg éppen a szervezeted, akkor majd magától megáll a dolog, erre nem hat semmi. Viszont ha hónapokkal később is tapasztalod a hajhullást, akkor érdemes megnézetni, hogy nincs-e pajzsmirigygyulladásod vagy inzulinrezisztenciád. Nekem sajnos IR-em van van és terhesség alatt is több maréknyi hajat vesztettem el, azóta még többet, pedig alacsony CH diétán vagyok és cinket, vasat is szedek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!