Nőgyógyászati leletemet próbálom értelmezni... Valaki "segítene"? Aki egy kicsit jártasabb már a témában?
Ilyet adatot még nem írtak papíromra.(utolsó mondat)
Tehát
Vizsgálat: 7cm-es uteros mellső falában 12mm es subser.góc. B.o 4x4,5 cm es echomentes cysta, mellette 28x21 mm es ovarium állomány. J.o ovarium 27x22 mm, benne 14 mm es folliculus.
Kb 5 napja menstruáltam
3 napja nem tudtam mi bajom lehet, a hasam szét akart durrani, fájt, szúrt, mintha meg akart vna jönni megint(kb így tudnám leírni)
És tegnap a nőgyógyásznál voltam hasi ultrahangon...
Az érdekelne, hogy ha a doktor (ugye) látott jobb oldalon egy 14mm es tüszőt, akkor lehetséges, hogy már peteérésem volt?- ezért fájt úgy a hasam?
Tudjátok még mit nem értek
Egyik doki bal oldalon látja a csokoládé cisztát,egy másik meg jobb oldalon...🙉
Endometriózis-os vagyok, ezért majd műtétre kell menjek.😔
Van cisztád dehát ezt tudod,az fájhatott plusz ott van a tüsző ami 14mm-es de fura hogy ilyen korán olyan nagy mert az még pár mm-t nő és kiszabadul belőle az érett petesejt vagy nem és akkor ciszta lesz abból is.
Mondjuk azt nem írtad hány naposak a ciklusaid már ha szabályosak endometriózisnál?Mennyi idő telt el a két orvos között akik látták a csokoládé cisztát?Mert lehet hogy abból 14mm-ből lett egy ciszta és azt látta a másik orvos.
A ciklusom 28-30 napra szokott
Május végén voltam az első dokinál, ő csak a cisztát mondta(jobb oldalon) és rögtön műtétet javasolt.
Tegnap voltam egy másik doktornál, aki bal oldalon látta a cisztát, azt mondta nem is érti miért látta másik oldalon a doktorÚr.
Mondanom sem kell én teljesen elvesztettem a fonalat...🙂
Olyan 3 nap múlva lenne hivatalosan az ovulációm...van egy alkalmazás az mutatja nekem, (tudom nem mérvadó)!
Vegyél ovulációs tesztet mert az nem csap be általában.Mutatni fogja az ovulációt.Olvasd el hogy kell értelmezni.
Elég kesze-kusza így a dolog.Lehet mind a két oldalon ciszta van vagy nem tudom.
Én is ettől félek...
Köszönöm, hogy írtál.
Kérek Debrecenbe a Kenézy korház nőgyógyászatára időpontot.
Úgy is oda akarok menni műtétre is majd.
Magánban egy ilyen műtét sajnos horror áron van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!