Miert megy a hasam mikor menstrualok?
Figyelt kérdés
van akinek hanyingere van stb...nekem lehet hogy ez a mellekhatasa?!?!Mert ha igen akkor nagyon racse..tem!!2008. dec. 20. 14:53
1/10 anonim válasza:
Lehet ez a mellékhatása, nekem is volt ilyen sajnos :S De csak az első napon mindig, viszont az utobbi időben nem tapasztalom, szerencsére :)
2/10 anonim válasza:
Persze,én az ilyen napok előtt és menstruáláskor egyszerűen többet kakilok,egy másik barátnőmnek meg székrekedése van. Szóval ez van..
3/10 A kérdező kommentje:
Isten nem szeretheti a lanyokat/noket mert mindig mi huzzuk a rovidebbet:(:D Az a franya Eva miatt van mindezXD MONDJON LE!MONDJON LE!:))
2008. dec. 20. 15:35
4/10 anonim válasza:
Nekem is hasmenésem van, plussz hányinger is társul hozzá. Szuppppper
5/10 anonim válasza:
Azért ne így fogd fel a vérzést. Ez nem Isten csapása,hanem egy szép dolog: azt jelképzezi,hogy nő vagy,hogy termékeny vagy. Én ezeken a napokon érzem át igazán,hogy nő vagyok. Nem kell szeretned,de legalább ne utáld.
6/10 anonim válasza:
Ez nekem is ilyen. Míg fogamzásgátlót szedtem, csillapodott, most hogy babapróbálkozás folyik, újra kamaszkori tünetek vannak. Kitartást, kedves!
7/10 A kérdező kommentje:
:)Hat...Azert a fiuknak jobb dolguk van azt megkellhagyni:)Nekik nem kell szenvedni minden honapba par napig plussz 9honapon keresztul ha gyerek jon,(igaz ok meg nem erezhetik hogy milyen gyonyoru de fajdalmas dolog is ez egyben:)...) Nekik meg a wczes is konnyu,hiszen oket nem nezik meg ha egy fahoz odamennek s konnyitenek magukon,de viszont egy lany meg jolmegbamulnanak hogy mit gugol ott:D hejj nembaj,ezen mar nem lehet valtoztatni marad a duh:)(legalabbis nalam)De azert ez nem azt jelenti hogy nem szeretek lany lenni vagy jobban lennek fiu,csak azt hogy neha mar elegem van ezekbol a dolgokbol,de gondolom ezzel nem vagyok egyedul:)Fel a fejemmel s mindenkievel,lessz ez meg rosszabb is:D:D
2008. dec. 22. 01:28
8/10 anonim válasza:
nekem is megy a hasam az első napon. volt ismerősöm, aki hányt mindig mikor megj9tt neki
9/10 anonim válasza:
Mensikor a bélmozgás gyorsul, ezért ha egy nőnek megvan a mensije, többet kaksizik. Ennyi az egész:)
10/10 anonim válasza:
ez van el kell fogadnunk,hogy lánynak születtünk mást nem tehetünk...fogadd el,ne ülj az ágyon keseregve hogy miért vagy lány mert el megy feletted az élet.és vannak ám előnyei is hogy lányok vagyunk,pl. hogy nézne ki ha szakítasz egy fiúval és elkezdd sírni.de te nyugodtan megteheted nem fognak kigúnyolni stb...és te kifestheted magad,vehetsz fel minirucit de egy pasin hogy nézne ki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!