PCOS re milyen természetes gyógymód vált be nektek?
Nagyon sok ilyen csoportba benne vagyok meg mar szaz oldalt elolvastam ilyen temaval kapcsolatban de megis erdekelne kinek mi segitett. Termeszetes gyogymodokra vagyok kivancsi.
Aknes a borom, szorosodom, hullott a hajam is egy idoben( ez megallt) rendszertelen a menzeszem, mostanaban faradekony vagyok, nehezen alszom el utana meg tul sokat alszom, mentalisan sem vagyok jol, puffadok.
Amit jelenleg szedek:
Inozitol,D vitamin, cink, B6 vitamin, folat,szelen, probiotikum,b5 vitamin(boromre), illetve elkezdtem inni a Holgyi teat
Nem akarok indiszkrét lenni, de nem vagy elhízva? Mert elsőkörben ezzel kell valamit kezdeni!
És ha javasolják a fogamzásgátlót, el ne kezd szedni! Nekem is anno azt mondták, PCOS-em van, szedjem, mert beállítja a ciklust. Aztán mikor abbahagytam, több károm lett belőle, mint előtte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!