Menstruációs kehely folyáskor?

A sima folyassal nincsen gond, ha nem budos, szines, stb, mert igy tisztul a huvely, ez egy termeszetes folyamat!
De a barnas folyas az mas, az azt jelenti, hogy van benne ver, ezzel orvoshoz kene menni, lehet hormonproblema, ciszta, akarmi.
Amugy nem erdemes erre hasznalni, tegyel be inkabb tisztasagit.

2 nem, szerintem ha nagyon erős, akkor berakhatod, tishtaságiból én max a mosható használnám, ha egyszer már leálltál az ilyen vackok használatával.
3a barnás folyás valóban azt jelenti, hogy van benne vér, de. Nem kell orvoshoz menni vele, mert az az esetek legnagyobb részében normális, az előző vérzéskor nem ürült ki teljesen, viszont az ovuláció környékén is képes a méh kisebb összehúzódásokat produkálni, ess ezért van az, hogy ovulációkor sok nő tapasztal enyhén barnás folyást. Én is mentem ezzel már orvoshoz és ő mondta ezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!