Ciki hogy nőként sosem használtam tampont? inkább a másik nemet kérdezném Kifejtem lentebb
Nekem a koromhoz képest mindig érettebb volt a testem. Már 10-11 évesen cicisedtem és meg is jött nekem. Persze, van akinek előbb jön meg, de anyukámék korában ugye ez azért később történt meg.
Maga a kérdés az lenne, mennyire ciki hogy életemben nem használtam tanpont? Tudom hogyan kell, csak egyszerűen szerintem nem egészséges órákon keresztül benntartani a vért. Vagy csak én vagyok így egyedül? Voltam egy kedves hölgy nőgyógyásznál, ő sem javasolta nekem. Párom megért, plusz én alapból nagyon érzékeny vagyok és szűk, így úgy voltam vele hogy ezzel a lehetőséggel nem élek. Szerintetek undorító, vagy ciki?

7. Nem értem? Miért kellene más véleményére adnom? Ugyan már.
Ez is csak arra megy ki, hogy ki tudd jelenteni hogy minden nő olyan, stb. Mert ebből a válaszból ez jön le. :)
Én csak igyekszem a páromnak mindenhogy megfelelni. Nem mást szeretnék keresni. :)

Az én feleségem sem használt (amikor még olyann korban volt). Nekem semmi problémát nem okozott.
Nagyon-nagyon kevés az a férfi, aki szereti a "vérfürdőt" a hímntagján.

"Nem értem? Miért kellene más véleményére adnom? Ugyan már."
Nő vagyok. Nem értem, ha a párodat nem zavarja - hozzáteszem, semmi joga, hogy zavarja, mert ez a te döntésed -, miért érdekel, hogy idegen faszik mit gondolnak? Mondtad neki, hogy "muci, megkérdezem gyakorin, hogy mások, főleg férfiak mit gondolnak arról, hogy mit használok menzesz alatt"?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!