Milyen gyógyszer használt Klebsiella pneumoniae és streptococcus hüvely fertőzésre?
Nőgyógyász curam duo tablettát és klion hüvelykúpot írt fel. A tenyésztés labor eredményén az szerepel, hogy a curam duo hatóanyaga csak a streptococcusra hatásos. A klion hatóanyaga nincs felírva.
Már 2 hónapja tart a kezelésem,először macrimort kaptam, utána vagilactot használtam, de nem volt eredményes. A nőgyógyász utána küldte el a kenetet tenyésztésre, akkor derültek ki a kórokozók. Így kaptam a kliont és a curam duot. Már 1 hete véget ért az antibiotikumos kezelés azóta a helyreállítókat használom.
Az orvos tanácsra 2 fajtát egyet reggel és egyet este. Gynoflort és gynophilust. Viszont a viszketést érzem most is. Lehet, hogy megint nem használt a kezelés?
Bélflóra helyreállítót is szedek a mai napig is.
Hát igen, csak bírni is kell anyagilag is, mert állami ellátásra nem lehet számítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!