Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Csajok! Másnak is kikezdi a...

Csajok! Másnak is kikezdi a betét a bőrét vagy csak nekem? Ráadásul tök kényelmetlen is. Tampont sajnos nem használhatok.

Figyelt kérdés
2022. júl. 7. 06:50
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is, a végére mindig kidörzsöl, ami nagyon kellemetlen. Tampon nalam se jatszik. Mosható bugyival szemezek egy ideje, de tartok tőle, hogy nem oldana meg a problémát.
2022. júl. 7. 07:08
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is kidörzsöli
2022. júl. 7. 07:24
 3/13 A kérdező kommentje:
nekem 7 napig tart hosszú a mensim és az első 3 napba extra erős. nagyon kellemetlen 7 napig egyfolytába betétezni :( ráadást a hasam is nagyon görcsöl ilyenkor nagyon szarul szoktam lenni. nem tudom mit tehetnék
2022. júl. 7. 07:28
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Naturellát próbáltad? Nekem az vált be, hogy váltogatom a fajtákat menstruáció alatt. Illetve zuhanyzás után megszárítkozok, bekenem neogranormonnal vagy bepanthennel. A naturella azért jó, mert nem olyan műanyagos a bevonata. Nekem 2.-4. nap nagyon erős a vérzés. Azt csinálom, hogy 1. Nap naturella, utána napközben always, este naturella.
2022. júl. 7. 07:38
 5/13 A kérdező kommentje:
köszönöm kipróbálom majd. bár nekem le van korlátozva mit tudok használni mert erős a vérzésem. csak a vastag betétek jöhetnek szóba. és hasfájás ellen mit tehetek?
2022. júl. 7. 07:59
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Én már mosható betétezek, amit nagyon szeretek, de vettem már egy kelyhet is és szeretném majd vegyesen használni.
2022. júl. 7. 08:00
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Igaz már nincs rá szükségem ,de amíg kellett nekem a bella perfecta vált be. Nagyon érzékeny bőröm van mégsem volt vele gondom sosem.
2022. júl. 7. 08:09
 8/13 anonim ***** válasza:
Görcsre pedig a málna levél teát próbáld ki.
2022. júl. 7. 08:11
 9/13 anonim ***** válasza:
88%
Akinek kidörzsöli, a moshatót próbálja meg, vagy pamutos fajtát. Tampon miért nem lehet?
2022. júl. 7. 08:19
 10/13 A kérdező kommentje:
mert egyszer régen próbáltam de nem tudtam felnyomni. azóta megpróbálni se merem.
2022. júl. 7. 08:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!