Gynophilus hüvelykapszulàrol vélemények ??
Én is klion hüvelykúp után kezdtem el használni esténként gynoflort reggelente gynophilust. Nőgyógyász javaslatára 2 félét.
Nekem is csíp, ég és viszket a hüvely bemenetnél. 1 hete használom. Mától csak a gynoflort fogom. Meglátjuk...
Mától nem használom. Így még nem.
Tegnap este azért is betelt a pohár, hogy szinte egyben kijött, pedig előtte viszonylag sokáig vizeztem.
Ma estétől lactofeelt fogok és remélem elmúlik a kellemetlen érzés.
Nincs kedvem 3. antibiotikum kúrához.
Elsőre nekem is csak ránézésre mondta, hogy candida valószínűleg. Arra kaptam macrimort, utána vagilact, de nem használt és utána vett mintát a tenyésztéshez és a gyógyszert + kúpot az eredmény alapján írta fel. Ezért is bízom benne, hogy csak a Gynophilius miatt rossz (több véleményt is olvastam utólag, hogy másnak is okozott viszketést), és az orvos a megfelelő szereket írta fel.
Államiba voltál vagy magán orvosnál?
Ha most kell megjönnie, akkor sok mindent most úgy sem tudsz tenni. Mindenesetre érdekes, akkor lehet hogy a helyreállítótól nem vagy jól. Nekem is jövő hét elején fog megjönni addig használom a másik fajta helyreállítót,és ha menstruáció után sem lesz jobb, akkor vissza az orvoshoz.
Jobbulást neked is, majd meséld el mi lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!