Kimerülés vagy terhesség?
Sziasztok! Kicsit hosszú lesz,de nem akarok kihagyni semmit.
Tegnapelőtt èjszaka 2-3 órã aludtam(inszomniàm van,a gyógyszer sem használt.) Reggel ki voltam merülve de elmentem 7-re dolgozni kb 2 òràt. 11 körül reggeliztem utána,majd biciklivel járkàltam a melegben(mindennap,és fizikai munkát végzek, takaritás)
Délután vonattal 3 óràt utaztam Pestre(reggel óta továbbra sem ettem) majd kocsiba ültem(utazàsi betegségem van) és hánytam. Mistralt fogamzásgàtlót szedek,mindennap beveszem. Tegnap is a hányàs után 3 órával megismételtem. Ez terhesség vagy kimerültsèg inkább? Szombaton tesztelek.
Köszönöm szépen!
Nekem is hányingerem van utazáskor néha, de amikor nagyon fáradt vagyok akkor a legrosszabb, pl mikor nagyon korán kelek és megyek haza munkából mint te. Veled is ez történhetett. Fogadjunk hogyha ki vagy pihenve nem mész hányni mégha meg is van az inger.
Ilyenkor nézd az utat mikor ülsz a buszon (szó szerint), nekem segít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!