Lecsesznek a nődokinál ha 30 felett megyek majd első vizsgálatra?
Figyelt kérdés
28 vagyok, sokat tanultam, majd külföldre mentem, olyan helyre ahonnan nem szívesen pasizok be, egy szó mint száz még nem dugtak meg, és van egy olyan érzésem, hogy ez az elkövetkezendő 1-2 évemben se fog megtörténni az életvitelem miatt. Elég elfoglalt vagyok, mindemellett kevés emberrel találkozok.2022. júl. 6. 09:40
11/15 anonim válasza:
10: Ha kérdésed a 9-re irányul, csak azt kérdeztem, hogy ha problémamentes vagy, most miért akarsz menni? Eddig sem voltál és bajod nem származott belőle.
Egyébként a dokit nem érdekli, nem fog lecseszni. Esetleg azért közöld vele, hogy ő is úgy álljon hozzá, ahogy egy első alkalommal menőhöz kell(ene).
12/15 anonim válasza:
Azt írtad szűz vagy. Garantáltan nem fognak lecseszni, mert rákszűrésre akkortól javasolt járni, amikor rendszeres nemi életed van.
13/15 anonim válasza:
Mármint én nem voltam nődokinál? (6-os vagyok) Ami azt illeti több tucatnyiszor és vagy 10-15 különböző nőgyógyasznál. (2 várandósságot végig követve a terhesgondozás során és alkalmanként, mikor nőgyógyászati panaszom volt) Legutóbb épp egy hónapja kb. A rákszűréssel kapcsolatban egyedül az érdekli, hogy egy éven túl volt-e az utolsó. Ha igen, akkor megcsinálja.
14/15 anonim válasza:
Olvastam valahol, hogy egy bunkó orvos kiröhögte a páciensét, hogy még szűz. Nagyon gáz, hogy az orvosok közt is ilyen dedós szinten vannak, nem is értem, hogy kapott diplomát. Én nem mondanám el inkább, hogy szűz vagyok, hanem annyit, hogy mostanában nem éltem nemi életet. Semmi köze a részletekhez. Úgyis tágul a hüvely, szóval nem hiszem, hogy gondot okoz a vizsgálat. Az is lehet, hogy már nincs meg a szűzhártyád, mert sportolás közben, tampon használatkor is átszakadhatott.
15/15 anonim válasza:
14
De igen, gondot okozhat. Máshogy vizsgálnak szűz és nem szűz nőket. Mondjuk a doki úgyis látja, mi a helyzet. De mondjuk ha azzal indít, hogy felnyúl két ujjával, akkor azért lehetnek kellemetlen pillanatok. Mert a tapintásos vizsgálat megelőzi a hüvely feltárását.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!