Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » 10 nappal menstruáció előtt...

10 nappal menstruáció előtt már fájhat a méhem?

Figyelt kérdés
2022. júl. 4. 04:38
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Fájhat, de nem terhességtől
2022. júl. 4. 04:53
 2/7 A kérdező kommentje:
Nem a terhességtől?
2022. júl. 4. 10:42
 3/7 anonim ***** válasza:
56%
10 nappal menzesz előtt hogy fájna már terhességtől???
2022. júl. 4. 15:07
 4/7 A kérdező kommentje:
Ugyanígy lettem terhes ... 2 nappal szex után kezdett fájni , beágyazódás és csak rá 7 nappal jött volna meg a menstruációm
2022. júl. 4. 19:22
 5/7 anonim ***** válasza:
52%
Nincs beágyazódás 2 nappal az aktus után. De ha ilyen marha biztos vagy benne, akkor minek kérdezed? Te már eldöntötted. De ha megjön akkor ne csapj világra szóló patáliát, hogy elvetéltél
2022. júl. 4. 20:36
 6/7 A kérdező kommentje:
Nem tudom mi bajod van neked hogy ennyire keserű vagy :D nem akarlak megsérteni azzal hogy "nem csináltak meg" de úgyis te is azzal fogsz jönni hogy hú de hulyesegeket írok miközben te vagy túl mogorva. Máshogyan is le lehet írni a mondanivalódat. Pl csak annyit hogy "Nincs beágyazódás 2 nappal az aktus után" ennyi.
2022. júl. 5. 04:22
 7/7 anonim ***** válasza:
Nem vagyok mogorva, neked irreálisak az elvárásaid. Felnőtt nő vagy, van már gyereked, mégse tudod hogyan zajlik a beágyazódás. Ez több, mint gáz
2022. júl. 5. 05:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!