Ciszta okozott már valakinek barnázást?
Figyelt kérdés
Főleg menzesz után és köztes időben szokott lenni most úgy néz akár egy héttel előtte mert most megint újra kezdődött. Vérszaga van nagyon. Voltam orvosnál július 26-an lesz UH. Cisztarol tudok sűrű bennékű és megnőtt kicsit be van vérezve.2022. júl. 3. 17:34
1/2 anonim válasza:
A barnázás vér, nyilván vér szaga van, attól barna, hogy alvadt. Okozhatja a ciszta, de ezen kívül minden más is, ha a nőgyógyász nem látott mást, akkor első körben erre gyanakodnék, de lehet hormon probléma is.
2/2 A kérdező kommentje:
Amikor voltam a héten pont nem volt. De látott folyást csak ennyit és felírt rá egy kúpot. Nem említettem mert azt hittem megszabadultam tőle de pont utána kezdődött újra.
2022. júl. 3. 17:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!