16 és fél éves vagyok,már 2 hónapja legalabb nem jött meg,és nagyon félek hogy mi bajom lehet?
Figyelt kérdés
Esetleg valaki meg tud tippeket vagy valami pozitiv/negativ gondolatokat osztani velem?2022. júl. 2. 22:24
11/18 anonim 

válasza:

Hát ezek nem dicsekednék, hogy még azt sem mered kimondani, hogy él-e nemi életet, volt-e védekezés nélküli szexuális kapcsolata...
12/18 anonim 

válasza:

#10 Ez igaz de hasonló esetben a saját lányomnak is ezt mondtam volna.
Nálunk ez nem volt tabu téma, bocsánat, hogy bele mertem szólni.
13/18 anonim 

válasza:

"Hát ezek nem dicsekednék, hogy még azt sem mered kimondani, hogy él-e nemi életet, volt-e védekezés nélküli szexuális kapcsolata..."
Istenem még jó, hogy nem minden nő ilyen sötét.
14/18 anonim 

válasza:

Nem tabu, de rosszalkodásnak hívod 😂
15/18 anonim 

válasza:

Ha lehetsz terhes, akkor aggódj és csinálj tesztet, ha nem lehetsz terhes, akkor meg ne aggódj, ebben a korban még nem áll be fixre.
16/18 anonim 

válasza:

Ez csak fogalmazás.
Már kértem: ne vitatkozzunk. A kislány meg van ijedve,
próbáljuk megnyugtatni. Nem az én megfogalmazásom a lényeg.
17/18 anonim 

válasza:

Amennyiben nem élsz szexuális élete nincs miért aggódnod! Ha igen, akkor mindenképpen tesztelj DM-ben 300Ft.
Mióta menstruálsz? Mi történ az elmúlt hónapokban, híztál, fogytál, ért -e valami nagyobb stressz?
18/18 anonim 

válasza:

Mondjuk még a héten menj el orvoshoz, mert nem normális!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!