Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Használt közületek valaki...

Használt közületek valaki mini klizmát?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Használt már valaki közületek mini klizmát? Legutóbbi hasi ultrahang vizsgálatomkor a vizsgálat elött kaptam ilyen klizmát ami igencsak hatásos volt. Említettem is a doktornömnek hogy ez könnyen segít mondja meg a nevét mert hogy vennék. Vettem is a patikaba ilyen glicerines mini klizmát felnötteknek. Tegnap megint teltség érzetem volt mert 2 napja nem tudtam nagywcre menni. Használtam is egy tubussal hasonló erzés volt mint amit a vizsgálat elött adtak nekem csak a teljes hatás maradt el ( csak a klizma tartalma jött vissza) Szerintetek mit csináltam rosszul? Van ennek vmi menete hogy hogy kéne? Köszönöm a válaszokat előre is.

#Klizma
2022. júl. 2. 14:54
 1/2 anonim ***** válasza:

Az etkezesedet kene atnezni, mert nem egeszseges, ha sokszor van szekrekedesed. Egyel tobb rostot, igyal sok folyadekot.

De ha kell, ezerszer egyszerubb a sima glicerines kup,mint ez.

2022. júl. 2. 15:26
 2/2 A kérdező kommentje:
Használtam Glicerin kúpot, illetve pezsgökúpot is. A pezsgökúp jó az tuti hatás csak van hogy görcsölök töle a glicerinkúp meg szo-szo... Azért gondoltam erre a mini klizmára mert, ezt mikor adták nekem vizsgákat elött tök gyorsan és görcsmentesen segített könnyíteni magamon. Étrendem speciális van így most egész jó de sajnos elö elö fordul hogy nem tudok wczni.
2022. júl. 2. 21:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!