Használt közületek valaki mini klizmát?
Sziasztok!
Használt már valaki közületek mini klizmát? Legutóbbi hasi ultrahang vizsgálatomkor a vizsgálat elött kaptam ilyen klizmát ami igencsak hatásos volt. Említettem is a doktornömnek hogy ez könnyen segít mondja meg a nevét mert hogy vennék. Vettem is a patikaba ilyen glicerines mini klizmát felnötteknek. Tegnap megint teltség érzetem volt mert 2 napja nem tudtam nagywcre menni. Használtam is egy tubussal hasonló erzés volt mint amit a vizsgálat elött adtak nekem csak a teljes hatás maradt el ( csak a klizma tartalma jött vissza) Szerintetek mit csináltam rosszul? Van ennek vmi menete hogy hogy kéne? Köszönöm a válaszokat előre is.

Az etkezesedet kene atnezni, mert nem egeszseges, ha sokszor van szekrekedesed. Egyel tobb rostot, igyal sok folyadekot.
De ha kell, ezerszer egyszerubb a sima glicerines kup,mint ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!