Vajon endometriózisom van?
Sziasztok! Noss már a menstruációm kezdete óta (11), küzdök fájdalmas, görcsös, hosszantartó ciklusokkal amelyek az évek során egyre rosszabbodtak. 38-40 naponta jelentkezik/jelentkezett a menstrációm és 8-10napig tart(ott). Az elején még nem nagyon foglalkoztam vele, mert azt hittem csak fiatal vagyok és még nem ált be rendesen, de évek elteltével sem láttam pozitív változást.
A párom vetette fel a gyanút, mert ő nagyon aggódik, hogy bármi komolyabb bajom lehet (esetleg a baba kérdésben majd a későbbiekben), emiatt felkerestem egy jó nőgyógyászt aki megvizsgált (bár hasi ultrahangot nem végzett). Ő mindent rendben talált, de teljesen nem tudtam megnyugodni.
Szerintetek lehet ez endometriózis? Nagyon aggódom, de nem tudom ez után hova fordulhatnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!