Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mi lehet ez? Aggodnom kellene?

Kerdesekkel teli kérdése:

Mi lehet ez? Aggodnom kellene?

Figyelt kérdés

Par napja vettem eszre, hogy a combtovemnel (nemiszervem mellett kozvetlenul)

egy korultapinthato, fajdalmas huvelykujjnyi "csomo" keletkezett

probaltam kinyomni, azt gondoltam, hogy csak egy benott szorszal, vagy pattanas, de nincs kivezeto nyilasa

ez valami mas..

2022. jún. 29. 20:39
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell, kend be gyulladáscsökkentő krémmel. Sudocrem/Neogranormon naponta többször, pár nap alatt elmúlik.
2022. jún. 29. 20:50
 2/5 anonim ***** válasza:
lehet betokosodott zsírmirigy.
2022. jún. 29. 21:10
 3/5 anonim ***** válasza:
27%

Ffi vagyok, 26.

Akkor jelentkezik nálam ilyesmi, ha hirtelen veszítek súlyfelesleget. Biciklizésnél a gátamnál egy csomóként kezdte, majd lett belőle ciszta. Kitisztították, azóta minden rendben. Persze amikor elkezdtem biciklizni intenzíven, akkor jelentkezett ez, mert hirtelen adtam le kilókat. 175/98 voltam, most vagyok 78kg.

Fél év alatt. Azután pedig jelentkezett a 3. "herém".

2022. jún. 29. 21:29
 4/5 anonim ***** válasza:
88%

Férfi létedre minek írsz ide? Főleg olyan dolgot aminek a kérdéshez semmi köze.

Kit érdekel a 3. “heréd”?!

Kérdezőnek: lehet a melegtől gyulladt be egy szőrtüsző. Sokszor nincs kivezető nyílása azért gyullad be.

2022. jún. 29. 22:38
 5/5 anonim ***** válasza:

Nekem elég gyakran van ilyesmi. Fáj kb 2-3 hétig, aztán elmúlik. Volt hogy borsószem nagyságú volt több is, elmentem nőgyógyászhoz de nyilván ez kb olyan mintha azzal mentem volna hogy fáj a fejem, kenegetsd és minden rendben lesz.

Nekem partnerváltás után jöttek elő ezek a kis csomók. De idegen vécé használat vagy bármi még a meleg is okozhatja.

2022. júl. 1. 14:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!