Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miért maradt abba a mellem...

Miért maradt abba a mellem növekedése ? 16/L

Figyelt kérdés

Kb 10 éves koromban elkezdtek nőni, de megálltak a fejlődésben és azóta nagyon kicsik. És félek már hogy nem fognak nőni, mert 5-6 év alatt egy cm-t sem nőttek, mindig csak vártam,vártam hátha újra nőnek….

Lehet, hogy valami “hiba” történt ezért állt le a fejlődés? Nem lehet hormonzavar vagy ilyesmi?

Nagyon el vagyok mar keseredve … :(

2022. jún. 28. 22:20
 1/9 A kérdező kommentje:
Elfelejtettem hozzátenni hogy sajnos egyáltalan nem vagyok későn érő, 11-12 koromra már minden “kamaszodós” dolog megvolt, csak a mellem növekedése állt meg :(
2022. jún. 28. 22:23
 2/9 Metionin ***** válasza:
96%
A mell nem egyfolytában növekszik, van akinek éveket is kihagy, aztán újra nő. Saját példával nem tudlak vigasztalni, nekem 14 éves koromra megvolt a 2 szúnyogcsípés aztán úgy maradt.
2022. jún. 28. 22:26
 3/9 anonim ***** válasza:
94%

Kis cicit dobott a gép, ez van.

Ne bánkódj, a kis cici is szexi.

Ne dőlj be annak a divatmarhaságnak, hogy szép=nagy

2022. jún. 28. 22:28
 4/9 anonim ***** válasza:
24%
Hogy ne legyen Instagramon kint a tested.
2022. jún. 28. 22:30
 5/9 anonim ***** válasza:
63%
Nézz körbe a családodban, ez is genetika, ezt örökölted, van ilyen. Ha nagyon vékony vagy, akkor a hízásban még reménykedhetsz, ha normál alkatod van, akkor kicsi a valószínűsége, hogy nagyobb lesz. Barátkozz meg vele, de ha nem megy később lehet plasztikázni.
2022. jún. 28. 22:31
 6/9 anonim ***** válasza:
64%
milyen magas vagy?
2022. jún. 28. 22:55
 7/9 anonim ***** válasza:
8%
Milyen "kamaszodós dolog" volt meg?
2022. jún. 28. 23:16
 8/9 anonim ***** válasza:
45%
Csak nyugalom! Nagyon sok pasinak tetszenek a kis cicik!
2022. jún. 28. 23:28
 9/9 anonim ***** válasza:
95%
Nekem is kicsi. Kit érdekel? :) Legalább nem kell rendes melltartót hordanom, és nem fáj pl a hátizmom.
2022. jún. 29. 08:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!