Mini vagy normál tampon nem mindegy?
Figyelt kérdés
Használtam ezt is, azt is. Nekem a mini kényelmesebb. Most őszintén, van egyáltalán különbség? 3 óránként amúgy is javallott cserélni, higéniai okok miatt. Annyit meg egy mini is kibír. Nem értem minek van nagyobb.2022. jún. 27. 19:52
1/12 anonim válasza:
Ajaj! Na megpróbálom elmagyarázni, hogy megértsd! A min elsősorban tini, leginkább még szűz lányoknak készült. A normál az átlagos nőknek, normál erősségű vérzés esetére. A maxi inkább többször szült asszonyoknak, vagy extraerős vérzés esetére. Van olyan helyzet, amikor az extra is megtelik akár 1-2 óra alatt. Ez egyénenként változó. Örülj neki, hogy neked alig van vérzésed, de nem mindenki van ilyen szerencsés helyzetben. Nagyon is jó, hogy ilyen nagy a választék, mindenki tud megfelelőt választani. Még egy mensesen belül is jó, ha van többféle, pl. az első napokban, erős vérzésre extra vagy normál, a végén lehet kisebb nedvszívó képességűt alkalmazni.
2/12 anonim válasza:
Nekem a normál kb egy óráig volt elég - szóval nem, nem mindegy, hoyg mini vagy normál (vagy éppen super)
3/12 A kérdező kommentje:
Már bocs, de én ömlök. Éjszakánként mindig átázok. Szóval igenis sok a vérzésem. Mégsem volt rossz a mini eddig.
Ajjaj..na látod.
2022. jún. 27. 20:08
4/12 anonim válasza:
Ha átázol éjszaka, akkor miért jó a mini?
5/12 A kérdező kommentje:
Az éjszakai betét.
2022. jún. 27. 20:13
6/12 anonim válasza:
a tampon mérete a vérzés erősségétől függ, más jobban vérzik, ennyi
7/12 anonim válasza:
Ha neked a mini kibír 3 órát, akkor alig vérzel. Az éjszaka használt betéttel inkább az lehet a gond, hogy elcsúszik, vagy nincs elég elől/hátul, emiatt kifolyik.
8/12 anonim válasza:
5: Éjszakai betétből érdemes márkát váltani. Amit először használtam, 12-14 évesen az pokoli volt. Melléfolyt, elcsúszott, átázott. Azt hittem, én vagyok a béna, és hogy ennek muszáj ennyire keservesnek lennie, és hogy túl sok vér jön. Amit azóta használok márkát azzal meg sosem volt baleset. És az is kiderült, hogy tulajdonképpen nem is sokat vérzek csak a betét volt sz.r.
9/12 anonim válasza:
Neked kibírja a mini, oké, örülj neki.
Nekem 2-3. napon a normál alap, és éjszaka is kétszer cserélek normált - azokon a napokon a mini olyan lenne, mint halottnak a csók :D
10/12 anonim válasza:
Éjszakai betétnél NEM átázol, hanem csak hülyén helyezkedik a bugyidra, és elcsúszik.
Ha neked a mini 3-4 órát kibír - és NEM kell 3 óránként cserélni, 6-8-at benn lehet baj nélkül -, akkor nincs erős vérzésed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!