Mennyire termeszetes a noknel az atlatszo feher folyas?
Sziasztok!
2 napja nagyon sok atlatszo folyasom ( nem buzos, nem viszketek semmi egyeb tunet nincs) csak tenyleg sok!
Ez termeszetes? Eddig ilyet nem tapasztaltam.
Koszonom!
Nézd, van aki a korpás hámló fejbőrt is normálisnak tekinti. Van aki évtizedekig járkál körömgombával, mert azt látja másnak is van, akkor ő sem fog belehalni. Ehhez is lehet mérni a mormalitást, mint ahogy teszi ezt szerintem az első két válaszoló is
Visszatérve a folyásodra (amit nem mondtál még el; hogy pontosan honnan jön, hol tartasz a ciklusban stb), úgy érzékeltem szavaiból valami feltűnően más, mint eddig volt.
Már válaszoltak, és a GYK-n legtöbben azt fogják mondani hogy ez így OK, én a helyedben megkérdeznék egy szakorvost is.
De legalább a háziorvossal konzultálhatsz, és ha ő is azt mondja hogy irány a nőgyógyászat akkor már tényleg indokolt.
Nem kell félni, nem fogja elvenni a szüzességed, és fájni sem fog. 😉
5-ös, mielőtt figyelmetlenség és félműveltség okán tanácsot adsz, légy szíves elolvasni a kérdést újra, és részletekbe menően értelmezni!
Az Ördög a részletekben bújik meg 😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!