Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Help! El kell távolítani a...

Help! El kell távolítani a méhem? :' (

Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok,tavaly Decemberbe vették le utójára a méhnyakrákot akkor nem találtak semmijen gondot, rá pár hónapra a HPV jeleit tapasztaltam magamon,elmentem az orvoshoz,kiderült,hogy valóban az,le is kezeltek,pár nap után teljesen megszűntek a jelei.(azóta eltelt rengeteg hónap)Most pedig újra ezeket a jeleket tapasztalom magamon ( alig lehet még észre venni, nem annyira látszik súlyosnak, és csúnyának mint amilyen tavaly volt ) Utánna néztem a dolognak a neten...írták,hogy rengeteg nő elkapja élete során,és ez a vírus okozza a méhnyakrákot aminek 90%esélye van,hogy kialakul, és ha ez megtörténik el kell távolítani a méhet.Szóval rengeteg esély van,rá hogy nekem el kell távolítani és soha nem lehet gyermekem ?:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'( :'( Holnap megpróbálok elmenni a dokihoz suli helyet,de nagyon félek :(:( Szerintem a páromtól kaptam el, mert tavaly mikor gumi nélkül csináltuk utánna 1 hónapra rá vettem észre, most 1hónapja megint gumi nélkül csináltuk ( a közte lévő idő alatt gumival) és újra ugyanez van... :S csak neki nem látszana hogy elkapta.
2010. szept. 19. 19:52
 1/4 anonim ***** válasza:

Ne pánikoltasd be magad valami hülye netes cikk miatt. nagyon sok nő HPV-s (vagy tud róla vagy nem), de a méheltávolítás azért nem rutinműtét. Ez kb. olyan, minthogyha fáj a fejed, akkor agydaganatod is LEHET, de nagyon kicsi rá az esély. Állj le a hisztivel, ne suli helyett, hanem suli után menj dokihoz, azért nem életveszélyes a baj, hogy lógj suliból. Mondjuk azt halkan teszem csak hozzá, hogy kicsit korán kezdted a szexuális életet, ha már tavaly elkaphattál valamit a barátodtól 15 évesen.

Nyugi, kevesebb internetes cikk, jelentkezz be dokihoz, menj el minél előbb, de nem hisztizz ott sem.

2010. szept. 19. 19:59
 2/4 A kérdező kommentje:
Pedig csak suli helyett tudok elmenni a dokihoz,mert csak 8tól-10-ig van rendelés.Köszönöm a választ,tényleg nagyon bepánikoltam rajta :(
2010. szept. 19. 20:06
 3/4 anonim ***** válasza:

"Vonzas torvenye!"

Nem ertem azt, hogy a mai fiatalok miert nem elnek spontan es a koruknak megfeleloen pl.

Nagyon sokat ulnek a netten s nem beszelve arrol, hogy olyan temakat olvasgatnak, amivel sajat Magukat betegitik meg, mivel tudatlanok, mert nincs megfelelo tapasztalatjuk, de meg akkor is ahelyett, hogy utanna jarnanak a dolognak es tanulmanyoznak, inkabb vizulalnak,

s oly modon, hogy "beleelik" magukat ebbe a betegsegbe.

Nem kellene Neked ilyen cikkeket olvasni, amikor pedig valamifele betegseged van, akkor nem a netten keresel ra, hanem az orvoshoz mesz, Aki a kivizsgalas utan fog valaszt adni!

2010. szept. 19. 22:06
 4/4 anonim ***** válasza:

Nyugi!

Ilyen fiatalon senkinek nem szokták a méhét kivenni! Menj orvoshoz, gyógyszeres kezeléssel helyrehozható a dolog! Ne félj, a nők egy része is azért jár nőgyógyászhoz, hogy a baját rendbe tetesse!!!

2010. okt. 15. 09:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!