Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » 7 centis petefészek cysta...

7 centis petefészek cysta műtét nélkül?

Figyelt kérdés

Sziasztok

Csutortokon hoztak be eros alhasi gorcsokkel az SBO-ra, talaltak az ultrahangon egy 7cm-es petefeszek cystat, ami verzik.

Atkuldtek a nogyogyaszatra bent tartottak, megflgyelesen mert hogy ez a verzes aggaszto.

Mar ket napja bent vagyok, ma volt meg egy ultrahangom ahol azt lattak hogy mar elvileg nem vérzik, a panaszaim egy fokkal csokkentek így azt tanacsolta a doktorur ha akarok hazamehetek, aztan majd Jovok ultrahangra, de szerinte ez menszesszel felszlvodlk, es nem akar műteni ha nem muszaj, mert alapjaraton azert tartottak bent hogy ha surgos megmutenek na de o azt mondta hogy szerinte nem kellene erőltetni azt a mutetet. Nyugodt szívvel hazamehetek vajon? Borzasztóan felek:(

#ciszta #műtét #Felszvodas
2022. jún. 18. 11:57
 1/3 A kérdező kommentje:
illetve mar 6 centis cystat mondtak ami nem no
2022. jún. 18. 11:59
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Hát ez rajtad múlik, de ha megreped vagy vérezni kezd, akkor az fájdalommal jár megint és vissza tudsz menni. Ha hazamész, pihenj sokat! Egyébként nem ritka a petefészek ciszta és tudom, szentségtörés ilyesmit mondani, de én nyugodt szívvel hallgatnék az orvosra. Hiszen ő a műtéttel járó esetleges komplikációkat is figyelembe veszi, és igaza van abban, hogy valószínűleg fel fog szívódni.
2022. jún. 18. 12:32
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Nekem 11 cm-es cisztát műtöttek ki laparoszkópiával. Betekerte a petefészkemet.

Számomra megváltás volt a műtét. Nagyon durva fájdalmaim voltak.

2022. jún. 18. 19:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!