Miért van az, hogy menstruációkor a végbelemből is jön vér?
Figyelt kérdés
2022. jún. 16. 21:48
3/8 Ypszilon1980 

válasza:

Hát nem tudom, érdekes, esetleg ha van valami sipoly, de nem lehet, hogy odafolyik?
4/8 anonim 

válasza:

Endometriosis esetén lehet, ha a belet érinti. De akkor is csak véres széklet a jellemző, nem az, hogy rendesen folyik a végbélből...
Meg annak azért vannak egyéb tünetei is.
Miből gondolod, hogy a végbeled is vérzik? Mert ha csak abból, hogy a betéten hátrébb van a vérfolt, akkor csak szimplán rosszul gondolod, hogy onnan folyik:D
5/8 anonim 

válasza:

Hátrafolyt. Sokszor a kisajkak középen összetapadnak, a vér meg elől és hátul jön ki 2 külön foltban .
6/8 anonim 

válasza:

Próbáld ki, mi van ha tampont használsz. Mert szerintem is csak hátrafolyik a vér. A tampon mellett kiderül, valóban vérzik-e a végbeled. Amennyiben igen, irány a proktológia!
7/8 anonim 

válasza:

A végbeledből nem nagyon folyhatna, maximum, ha aranyered van vagy ilyesmi
8/8 anonim 

válasza:

Szia oxikologiát végeztem és ha tényleg onét folyik akkor azonnal orvos ! Sbo aztán onét proktologia ahogy előtem szóló mondta de ez nem vicc persze először zárd ki amit előttem szólók említettek és ha az van ami fentebb elhangzott akkor nincs gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!