Budapesten hol lehet venni vászon tisztasági betétet?
10. Ha vaszon, akkor marhara nem eleg az átöblítés... meg egy pici verfoltot is többször kezelni kell a bugyi hogy nevmaradjon ott a nyoma. Folttisztitó szappannal, hypoval, dörzsölessel.
Amúgx marhára gusztusos látvany lehet a fürdőben a száradó félig koszosbetétek... 😂😂😂
"10. Ha vaszon, akkor marhara nem eleg az átöblítés... meg egy pici verfoltot is többször kezelni kell a bugyi hogy nevmaradjon ott a nyoma. Folttisztitó szappannal, hypoval, dörzsölessel."
Gondolom, nem használtál még mosható betétet, úgyhogy nem mérvadó a véleményed. Én évek óta használom, minden használat után úgy kezelem őket, ahogy korábban leírtam, és egyiken sincsenek látványos vérfoltok. A kertészkedős ruháim sokkal foltosabbak, de értelemszerűen kimosva azok is teljesen higiénikusak attól még, hogy megfogta őket valami. Egyébként pedig értő olvasás. KIÖBLÍTEM. Vagyis nem koszos. De kár is rád több időt pocsékolnom, aki olyan primitív, hogy saját tapasztalat nélkül akar véleményt alkotni és kioktatni olyanokat, akiknek van tapasztalatuk, annak úgyis mindegy.
Vaszonról szól a kerdes.
Te meg arról a speci műszalas izeről beszélsz.
Nem ugyanaz!
Most már drogériákban is lehet venni, de egyébként keress rá, Budapesten van a legtöbb lehetőséged, sőt ugyanúgy előtted áll a rendelés is.
Valóban nem vászon egyébként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!