Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Nyilalló hüvelyi fájdalom...

Nyilalló hüvelyi fájdalom mitől lehet?

Figyelt kérdés
Néha teljesen spontán, akár fekvés vagy ülés közben, de szexuális izgalom és orgazmus idején szinte mindig érzem a fájdalmat a hüvelyemben. Érdekes módon ha nem vagyok rákészülve, akkor önmagában a szex, a behatolás, mozgás egyáltalán nem fáj, de ha van orgazmusom, utána elkezd sajogni. Önkielégítésnél, ha sikerül elérnem a csúcspontot, akkor nyilall a hüvelyem vagy előtte, ha sikerül felizgulnom. 33 éves, többet szült nő vagyok.

2022. jún. 15. 11:41
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Én a hetes.

Athénban fontos volt tanítani a vitakultúrát, egyetemen van rá szeminárium, de az emberek 98 százaléka nem is tud róla, hogy ez is tanulható, elsajátítható, és nagyon is fontos tudás volna az életben, a társadalom demokratikus működőképességéhez.

Nehéz így nagyon az értelmes és építő beszélgetés.

És nem tehetnek róla, mert az iskolarendszert nem érdekli ez a legalapvetőbb, a kulturált eszmecseréhez elengedhetetlen tudás átadása.

2022. jún. 19. 17:53
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!