Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Szőr az arcon, pco, eltűnhet?

Szőr az arcon, pco, eltűnhet?

Figyelt kérdés
Közel 10 évig szedtem fogamzásgátlót, abba hagytam, azóta az államon erős szőr nő, nem győzöm szedni, de csúnya, begyullad, elszíneződött ott az a kis terület.. nem nagy, a szám alatti vonalon két oldalt kb egy 20 ft-os területen nő csak.. Voltam kivizsgáláson, hormon labor, inzulin, ultrahang, minden laborom tökéletes, de az egyik petefészkem pco-s. Kaptam rá merckformint, azt kell most szednem. Ez idővel eltünteti a szőrt? Bármi tapasztalatot szívesen olvasok.
2022. jún. 12. 19:10
 1/5 anonim ***** válasza:
Ez engem is érdekelne. Nekem mind a 2 petefészkem pcos, csak éhgyomri inzulint meg glükózt néztek, a hormonjaim jók. Diétát és mozgást javasolt a doki meg fogamzásgátlót. Nem szedem a fogamzásgátlót, nekem nem múlt el a szőrösödés. Neked terheléses cukrot csináltak?
2022. jún. 12. 19:17
 2/5 A kérdező kommentje:
Igen volt terheléses cukor az inzulinnal, minden tökéletes..
2022. jún. 12. 19:19
 3/5 anonim ***** válasza:
Nőgyógyász küldött kivizsgálásra? Nekem a diétától javult valamennyit, de nem múlt el.
2022. jún. 12. 19:23
 4/5 A kérdező kommentje:
Endokrinológus írta ki a hormonokat, nőgyógyász pedig a többit.
2022. jún. 12. 19:31
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekem mondjuk PCOS van, de sokat javult a szőrösödés, még ha nem is elmúlt. Mondjuk pont nem az állam vonalában, de nekem a lábammal és a karokkal volt nagyon gáz a helyzet. Mióta szedem a merckformint, dietazok meg sportolok úgy ahogy,azóta sokat szelídült a szőröm.
2022. jún. 13. 11:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!