Miért nem jön meg?

Nem fogytál sokat? Az is okozhatja.
Egyébként menj el orvoshoz, mert akár nagyon komoly oka is lehet, aminek azonnal ki kell derülnie, mielőtt még késő lesz.

Hát sok minden okozhat ilyet, akár olyan is, aminek visszafordíthatatlan következményei lehetnek, ezért mondom, hogy sürgősen menj orvoshoz, ha már eddig nem tetted!
Itt ne a nőgyógyásszal foglalkozz, senki nem tudja megmondani, lehet hogy megvizsgál hüvelyen keresztül is, de inkább ez a kis kellemetlenség, mint mondjuk egy ciszta nem? Vagy valami hormonális zavar... Menj el orvoshoz, es ne ilyen hülyeségekkel foglalkozz, bármilyen ijesztőnek is tűnik!

Végleg nem, de diéta-mozgás, ha nem elég, gyógyszer kombóval remek eredményeket lehet elérni. Minden 10. nő szenved benne, mondhatni népbetegség lett. Sajnos az IR a cukorbetegség előszobája, de ha elkapják idejében, nem lesz baj.:) A hízás is megáll, sőt, fogysz, beáll a ciklusod is. Nekem kell szednem Merckformint, nem tűpontos a mensim, de 28-35 nap között megjön...ez az éves kimaradásokhoz képest szuper. Ha beigazolodik, endokrinológiára is továbbküldenek, illetve érdemes felkeresni egyet. Nem tudom, hogy szeretnél-e majd babát, nekem a kezelés után (illetve közben, egy életen át kell tartani a kajálást, mozgást) elsőre sikerült teherbe esnem és van egy csodaszép lányom. Csak ugye riogatják az embert, hogy így nehéz, de van ellenpélda bőven.
Szóval teljesen jól el lehet vele éldegélni, ne aggódj! :) Aztán lehet hogy nem is ez a bajod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!