Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miért nem jön meg?

Miért nem jön meg?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Az a helyzet, hogy lassan egy éve nem jött meg. Tudom, ez rengeteg idő, de nagyon félek, sehogy se tudom rávenni magam, hogy elmenjek orvoshoz. Kérlek, a negatív hozzászólásokat tartsátok magatokban.
2022. jún. 12. 17:45
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Mennyi idős vagy? Ezt megelőzően mennyi ideje menstruálsz?
2022. jún. 12. 17:48
 2/10 A kérdező kommentje:
17 vagyok, és 11 éves koromtól.
2022. jún. 12. 17:56
 3/10 anonim ***** válasza:
95%

Nem fogytál sokat? Az is okozhatja.

Egyébként menj el orvoshoz, mert akár nagyon komoly oka is lehet, aminek azonnal ki kell derülnie, mielőtt még késő lesz.

2022. jún. 12. 18:03
 4/10 A kérdező kommentje:
Nem, egyáltalán, ellenkezőleg. Híztam. Hogy érted, hogy késő? És egyébként, a nőgyógyász mindenképpen meg fog vizsgálni hüvelyen keresztül, akkor is ha szűz vagyok?
2022. jún. 12. 18:06
 5/10 anonim ***** válasza:
94%

Hát sok minden okozhat ilyet, akár olyan is, aminek visszafordíthatatlan következményei lehetnek, ezért mondom, hogy sürgősen menj orvoshoz, ha már eddig nem tetted!

Itt ne a nőgyógyásszal foglalkozz, senki nem tudja megmondani, lehet hogy megvizsgál hüvelyen keresztül is, de inkább ez a kis kellemetlenség, mint mondjuk egy ciszta nem? Vagy valami hormonális zavar... Menj el orvoshoz, es ne ilyen hülyeségekkel foglalkozz, bármilyen ijesztőnek is tűnik!

2022. jún. 12. 18:17
 6/10 anonim ***** válasza:
23%
Lehet csak bújócskázik nyuszifül.
2022. jún. 12. 18:18
 7/10 anonim ***** válasza:
95%
Szia, nekem is ez volt, nekem IR-PCOS okozta :/ csatlakozom a többiekhez, bármi is az oka, szerintem jobb tudni és kezelni, mint homokba dugni a fejünket. Reméljük nincs nagy baj, jobb ha idejében kiderül, bármi is okozza.
2022. jún. 12. 18:24
 8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a normális válaszokat! Utolsó, a PCOS-ből ki lehet végleg gyógyulni? Vannak súlyos következményei?
2022. jún. 12. 18:27
 9/10 anonim ***** válasza:
93%
Nekem is pcos okozott 3 hónapig kimaradást. Az egyik barátnőmnek magas prolaktin szint miatt nem jött meg 1 évig. Mindenképpen vizsgáltasd ki.
2022. jún. 12. 19:08
 10/10 anonim ***** válasza:
94%

Végleg nem, de diéta-mozgás, ha nem elég, gyógyszer kombóval remek eredményeket lehet elérni. Minden 10. nő szenved benne, mondhatni népbetegség lett. Sajnos az IR a cukorbetegség előszobája, de ha elkapják idejében, nem lesz baj.:) A hízás is megáll, sőt, fogysz, beáll a ciklusod is. Nekem kell szednem Merckformint, nem tűpontos a mensim, de 28-35 nap között megjön...ez az éves kimaradásokhoz képest szuper. Ha beigazolodik, endokrinológiára is továbbküldenek, illetve érdemes felkeresni egyet. Nem tudom, hogy szeretnél-e majd babát, nekem a kezelés után (illetve közben, egy életen át kell tartani a kajálást, mozgást) elsőre sikerült teherbe esnem és van egy csodaszép lányom. Csak ugye riogatják az embert, hogy így nehéz, de van ellenpélda bőven.

Szóval teljesen jól el lehet vele éldegélni, ne aggódj! :) Aztán lehet hogy nem is ez a bajod.

2022. jún. 12. 20:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!