Szárny nélküli betétnek mi az előnye, vagy értelme a szárnyashoz képest?
Figyelt kérdés
Az eü. betétekből is vannak szárny nélküliek pl. a zöld csomagolásos Always, vagy láttam már Rossmann, dm sajátmárkásban is, na de menstruációnál nem az a lényege, hogy a szárnyak rögzítik és stabilan tartják? Tehát tisztaságinál ok, de a mensis fajtánál miben "több" a szárny nélküli betét, mint a sima szárnyasbetét?2022. jún. 12. 17:36
1/6 anonim válasza:
Nekem nem az volt a lényeg a szárnyasnál, hogy stabilan tartják, hanem az, hogy így nem folyt mellé, nem a bugyim ázott át, ha mellé ment, vagy nagyon átáztam. A szárny is sokat fogott.
2/6 anonim válasza:
Semmi előnye, fél perc alatt összegyűrődik, nem is tudom, minek létezik. Legutóbb véletlenül mellényúltam és szárny nélkülit vettem, csak azért nem dobom ki, mert gyűlölöm a pazarlást.
3/6 anonim válasza:
Na pont a zold alwayst ne vegyetek meg lanyok, szornyu szerintem :D
En is veletlenul mellenyultam, egyaltalan nem is tapadt a pamut bugyimhoz, fel se tudtam huzni, azonnal kiesett oldalt 🤣
4/6 anonim válasza:
Semmi értelme. Ha meg nem akarod, hogy kilógjon a szrányas szárnya, használj tampont vagy menst. bugyit.
5/6 anonim válasza:
Akkor volt jó, mikor még nem lehetett pamut betéteket kapni, a sima szárnyas betét meg sebesre dörzsölte a bőrömet, és fájt.
6/6 anonim válasza:
Fiatalok kedvéért: a szárnyas betét itthon csak olyan ~30 éve van/kezdett terjedni. Előtte szárnyatlanok vtak. (Azelőtt meg vata - 1 t-vel, mert így mondták. :D ) Anno az volt a mondás, h ez nem csúszik el, és a jelek szt jobb is, mert ténleg elterjedt. Nekem mondjuk biztos nem csúszik el, mert pasi vagyok, de emlékszem a reklámokra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!