Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mi lehet velem, hogy ilyen...

Mi lehet velem, hogy ilyen rendszertelen a menstuációm?

Figyelt kérdés
Itt mindig azt olvasom, hogy késik, meg hogy 35 napos ciklusa van stb... Nekem pont az ellenkezője van. Nyáron nagy nehezen beállt 24-25 napra, de előtte mindig 18 naposak és néha kevesebb volt. Most megint megjött, pedig csak 28-án kellett volna! Van valakinek hasonló problémája? Tudnátok segíteni, orvoshoz már elmentem- azt mondta, hogy menjek vissza ilyen-olyan vizsgálatokra. De mégis mi lehet velem? 19 vagyok-tehát már be kellett volna állnia rendszeresre, 8 éve menstruálok. A 8 év alatt a leghosszabb ciklusom is 25 napos volt.
2010. szept. 19. 14:40
 1/2 anonim ***** válasza:

Nekem most pajzsmirigy problémától van gond, 2 hetente megvan 2 hétig. ;-(

Az orvos jól csinálta, irány a kivizsgálás, aztán vissza hozzá. Több dolog miatt lehet rövidebb a ciklus. Ki kell vizsgáltatni.

2010. szept. 19. 14:47
 2/2 anonim ***** válasza:
Szerintem nagy gond nem lehet még fiatal vagy,nekem 23-24 évesen állt be.Azzal csak segitesz magadon ha elmész azokra a vizsgálatokra legalább megtudod.Ilyen esetekben hiába mondja el valaki a saját tapasztalatát,minden test más,minden hormonháztartás más nincs 2 egyforma.A laborvizsgálat sokat segithet+ultrahang.
2010. szept. 19. 14:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!