Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mindig pisilnem kell es tele...

Mindig pisilnem kell es tele van levegovel a huvelyem, hova forduljak orvoshoz vagy mi tortenik most velem?

Figyelt kérdés

Mindig pisilnem kell, egy pohar vizet megiszok es 20 percenkent pisilek egesz nap. Sokat nem is tudok inni mert akkor 5 percenkent jarok. Ha ket napig nem iszok egy kortyot sem akkor van az hogy orankent pisilek.

A masim bajom meg nem tudom ehhez kapcsolodik e, de minden reggelre tele megy a huvelyem levegovel erzem hogy megy bele a levego, es amikor reggel felalok akkor jon ki belolem es hangja is van.

Olyan furcsa dolgok ezek ez a levegos dolog regen sosem volt velem csak most kb 1 honapja

A pisilis reg ota van, de most mar egyre durabb az is. Az hogy tag a huvelyem kivan zarva nem azert van a levego dolog

Van valami bajom?

2022. jún. 10. 21:20
 1/6 A kérdező kommentje:
Ez a pisilis dolog mar abban az allapotban van hogy reggel le kell szalnom a buszrol be menni valahova pisilni mert nem birok ki egy utat pisiles nelkul ugy hogy semmit nem ittam elotte 10 oraval...
2022. jún. 10. 21:21
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Mehsullyedesed nem lehet? Hany eves vagy? Szultel nagy sulyu gyereket?
2022. jún. 10. 21:42
 3/6 A kérdező kommentje:

Nincs gyerekem

Es azert irtam hogy tag se lehetek mert kb 3x szexeltem

Nem tudom mi lehet de kezdek felni

2022. jún. 10. 21:47
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Nőgyógyászat, urológus felkeresése mihamarabb jó lenne ez esetben, ők értenek hozzá, ez nem jó, hogy így működik e szerved.
2022. jún. 10. 22:00
 5/6 anonim ***** válasza:
utazáshoz miért nem veszel fel pelenkát? Akkor nem kell 20 percenként leszállnod.
2022. jún. 11. 09:45
 6/6 anonim ***** válasza:

"Tág" abban az értelemben, hogy valami probléma van a medencefenék izmokkal, lehetsz szűzen is. Méhsűlyedést okozhat gyakori székrekedéses erölködés is.

A gyakori vizelési inger színtén lehet medencefenék problémák tünete, de utalhat cukorbetegségre is.

Mindenképp indokolt az orvosi vizsgálat. Háziorvos, nőgyógyász, urológus.

2022. jún. 13. 20:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!