Mindig pisilnem kell es tele van levegovel a huvelyem, hova forduljak orvoshoz vagy mi tortenik most velem?
Mindig pisilnem kell, egy pohar vizet megiszok es 20 percenkent pisilek egesz nap. Sokat nem is tudok inni mert akkor 5 percenkent jarok. Ha ket napig nem iszok egy kortyot sem akkor van az hogy orankent pisilek.
A masim bajom meg nem tudom ehhez kapcsolodik e, de minden reggelre tele megy a huvelyem levegovel erzem hogy megy bele a levego, es amikor reggel felalok akkor jon ki belolem es hangja is van.
Olyan furcsa dolgok ezek ez a levegos dolog regen sosem volt velem csak most kb 1 honapja
A pisilis reg ota van, de most mar egyre durabb az is. Az hogy tag a huvelyem kivan zarva nem azert van a levego dolog
Van valami bajom?

Nincs gyerekem
Es azert irtam hogy tag se lehetek mert kb 3x szexeltem
Nem tudom mi lehet de kezdek felni

"Tág" abban az értelemben, hogy valami probléma van a medencefenék izmokkal, lehetsz szűzen is. Méhsűlyedést okozhat gyakori székrekedéses erölködés is.
A gyakori vizelési inger színtén lehet medencefenék problémák tünete, de utalhat cukorbetegségre is.
Mindenképp indokolt az orvosi vizsgálat. Háziorvos, nőgyógyász, urológus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!