Évek óta van anyajegy a hónaljamban, okozhat mellfájdalmat?
Figyelt kérdés
Egy kb 1forintos nagyságú anyajegyröl van szó, ami érzékeny, viszket, vakarásra fáj. Pár napja fájdalom hasít végig a jobb mellem szélén. Okozhatja az anyajegy?2022. jún. 9. 09:03
11/22 anonim válasza:
Mondd meg neki, hogy időnként megdagad, ilyenkor viszketni is szokott. Ennyinek elégnek kell lennie.
12/22 A kérdező kommentje:
#11 remélem igazad lesz.
2022. nov. 9. 06:53
13/22 A kérdező kommentje:
Ma leműtötték, 22-én varratszedés és szövettan eredmény. Köszi a biztatást. (Nem volt olyan rémes, mint gondoltam, de a kezem azóta is zsibbad picit)
2022. dec. 14. 14:08
14/22 anonim válasza:
Szuper, örülök neki! Ha eszedbe jut a szövettan eredményét írd meg majd, remélem teljesen negatív lesz az is! :))
15/22 A kérdező kommentje:
Bőrgyógyász szerint negatív lesz. Ellenben úgy kivérzett, hogy ki kellett a ragacsot cserélni rajta. Meg fáj cudarul, de ez normális (kb 5centis hosszú vágást csináltak, de ez a biztos). Szerinted kenhetem Bepanthen plus krémmel?
2022. dec. 14. 19:21
16/22 anonim válasza:
Persze. Curiosa-t érdemes venni, azt szokták műtéti hegekre is javasolni.
17/22 A kérdező kommentje:
Negatív lett a szövettan. Kicsit belenőtt a bőrömbe a varrat, de nem volt vészes ahogy kihúzták. Szerencsére a heg sem látszik már (a tetkókból kiindulva tudtam kezelni a heget). Köszi a biztatást
2022. dec. 22. 13:53
18/22 anonim válasza:
Na ez szuper, ennél jobb karácsonyi ajándék nem is kell! :) Kellemes ünnepeket!
19/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm :) Viszont kívánom!
2022. dec. 22. 20:41
20/22 anonim válasza:
Szia! Mivel kezelted a heget? Nekem is van 3 hegem. Mit tegyek ra? Nagyon feher a borom, felek, hogy csunya lesz. Koszonom szepen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!