Valaki : kérdése:
Ez gyakori? Volt hasonló valakinek?
Figyelt kérdés
47 éves nőnek már 3 éve nincs menszesze. És most hirtelen van és erős, derékfájás. Nagyon nagyon félek, hogy valami komoly baj van :( Megy orvoshoz természetesen, de addig még két nap van. Több idősebb nő is azt mondta, hogy ilyen "elő szokott fordulni" hormonális okok miatt, hogy nincs aztán egyszer csak megint van. Van valakinek tapasztalata?2022. jún. 8. 14:33
1/7 anonim válasza:
A klimax egy folyamat, valóban gyakran előfordul. Ettől függetlenül ha elmúlik érdemes megnézetni. Nem jár rákszűrésre?
2/7 A kérdező kommentje:
Nem tudom, szerintem nem... A net csak rossz dolgokat írt erről, hogy ez szinte csak nagy bajt jelezhet :'(
2022. jún. 8. 14:45
3/7 anonim válasza:
Ne olvasgass! Ezért van az orvos.
4/7 A kérdező kommentje:
Tudom, tudom, de nem bírok egy percet se várni...Félek
2022. jún. 8. 15:00
5/7 anonim válasza:
Menj dokihoz, lehet EÜ küretet fog csinálni.
6/7 A kérdező kommentje:
Na, megvan az eredmény. Akik később rátalálnak erre a kérdésre és ugyanolyan feszültek, mint amilyen én voltam:
Ilyenkor küretet kell csinálni mindenképpen, aztán a szövettanból derül ki, hogy mi a helyzet.
A mi esetünkben minden jó volt, a problémát a klimax okozta.
Remélem, ha valaki ezt később olvassa, kicsit megnyugtatja a válaszom és hasonlóan pozitív vége lesz a történetnek :))
2022. júl. 4. 14:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!