A negyedik mensim van meg, és ömlik belőlem a vér.. Ez normális? Meddig tart még?
Figyelt kérdés
A negyedik mensim van meg, és ömlik belőlem a vér... és darabos is :S Nagyon rossz... Mikor lesz vége? Keden jött meg...2008. dec. 19. 14:23
1/3 anonim válasza:
Az elején még normális lehet a szokatlan mennyiség (túl kevés vagy túl sok), időtartam és a rendszertelenség is. Ilyenkor még csak beállóban van a hormonháztartásod. Az elején nekem is szörnyű volt, az első évben sokszor nekem is olyan sok volt hogy nem mertem elindulni otthonról sehova és fél óránként cseréltem betétet. Ha kedden kezdődött akkor valószínűleg néhány nap múlva csökkenni fog a mennyisége, ha mégsem akkor fordulj orvoshoz mindenképp.
2/3 anonim válasza:
nekem 11 napja van meg most és már nem olyan sok, de reggel meg tegnap este ÖMLÖTT szó szerint a vér. reggel kb ugy mintha pisiltem volna...durva volt...
3/3 anonim válasza:
Nekem is nagyon sok főleg az első három napon.Sajnos ilyenkor nagyon kell figyelni tényleg hogy ki ne folyjon a vér,sokszor kell cserélni.Ezért jobb a tampon,de gondolom azt még nem szeretnél használni.Szóval,muszály ezt elviselni:) és érdemes vaspótló kapszulát szedni,nehogy vérszegény legyen az ember.(Énis azt szedek és már nem is szoktam szédülni.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!