Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mi lehet az oka nemiszerv és...

Mi lehet az oka nemiszerv és végbél viszketésnek?

Figyelt kérdés

Már egy éve egyre jobban sanyargatja a mindennapi tevékenységeim egy erős viszketés. Többnyire délután kezdődik, miután munkából hazaérek... Van hogy megszakításokkal este is tart, míg el nem alszok. Volt egy periódus hogy éjjel megébredtem annyira viszketett és nem tudtam visszaaludni. Külső tünet nincs, kis borszáradás a sok vakarás miatt.. Először nemiszerv tájékán kezdődött (ekzemanak erződő tünetekkel, de egyik nőgyógyász sem "vett komolyan"... Voltam rakszűrésen, kimutattak a hpv 16 vírust, szedtem kezelést... Következő teszt negatív lett, majd most 1 évre rá megint negatív.. De nem gondolná senki hogy összefüggés lenne. Végeztem nemi betegségekre vizsgálatot, mindent... Semmi gond. A nemiszervről átterjedt a végbélnyílásra is. Voltam proktológusnál, azt mondta hogy minden oké. Mentem bőrgyógyászhoz, nézett... Semmi külső,l tünet, ekzema sem. Adott egy kezelést, miszerint lehet a gerinctől sugároz vmi..szedtem 3 hónapot, semmi. Eközben kijött rajtam az övsömör nemiszerv és végbél tájon... Bő 3 hétig szenvedtem vele. A viszketés ugyanúgy visszatért. Vizsgáltak utóbb hisztamin szintet, cukrot, semmi. Tanácstalan és elkeseredett vagyok. A viszketés külső nemiszerv tajekon jelentkezik és többször is olyan villámszerű, mintha belőlről pici áramütés érne. Ilyenkor feszültséget érzek az egész testemben és van hogy szinte szét marom magam és sírás vesz elő.

Sokkal türelmetlenebb is vagyok, érzem hogy elszivja minden erőm.

Vajon merre tovább? Mit csináljak? Kínlódás ilyenkor az életem!

2022. jún. 6. 22:49
 1/6 anonim ***** válasza:
89%
Bőrnyugató kenőcsökkel is próbálkoztál?
2022. jún. 7. 06:57
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Kamillás ülőfürdő. Anno nekem végbélviszketés volt ilyen, ezt javasolta az orvos, plusz írt fel szteroidos kenőcsöt, nekem dermatitis volt, pár nap alatt elmúlt.
2022. jún. 7. 07:35
 3/6 anonim ***** válasza:
Cérnagiliszta nem merült fel?
2022. jún. 7. 12:35
 4/6 A kérdező kommentje:

Próbáltam mindenféle kenőcsöt.

Kamillás üllőfürdőt még nem próbáltam, ezt megpróbálom, köszönöm.

Végeztem székletvizsgálatot és semmi.

2022. jún. 7. 20:08
 5/6 anonim ***** válasza:

Gomba?

Bakteriális fertőzés?

Borotválás?

Allergia tüsfürdőre vagy mosóporra?

Használj Lactacyd pharma intim mosót

2022. jún. 8. 12:20
 6/6 anonim válasza:
Ne használj semmi vegyszert lent.Se tusfürdő, se intim mosakodó. Ezek kiszárítják azt azt a rèszt ès a bőr ph-jának sem tesznek jót. Nekem az orvos viszketèsre ezt írta fel, ez keverős krèm, vény nélküli: Natrii Tetraborici gta.2.0 (duo),Agua Calcis,Adipis Lanne,Vaselini albi aa.gta.30 triginta,M.F: Ungv
2022. júl. 25. 22:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!