Mi lehet a bajom ?
Tehát kb 2-4 napig fájt baloldat alul a hasam(a petefészkem),bármit csináltam fájt ha egy helyben altam kevésbé ha futottam akkor elég durván, utána egy napig nem fájt, aztán el kezdett fájni az a méhem viszont az nem mindig de amikor fajt olyan volt mint amikor nagy menstruácios görcsöd van, mi lehet a bajom? (Nem menstruácio miatt van)
(Kérlek értelmes válaszokat irjatok)
Nem biztos hogy igazam lesz, de lehet Hydrometrocolpos. Egyik rokonomnak is az volt, és az orvosok sem jöttek rá eleinte, hogy mi miatt fájt neki.
Mindenféleképpen nőgyógyász, de érdemes a fentebb említett dologra is ránézni.
Nekem szinte ugyanez volt évekig, PCOS-em van, arra fogta a doki, gomba, bakter, vizelet rendre negatív volt.
Nem múlt,sőt egyre nagyobb fájdalmaim lettek, végül egy másik orvos vetette fel az STD tesztet.. kiderült hogy Ureaplazma és már a méhem is gyulladt volt. Antibiotikumos kezelés kellett többször, nehezen, de elmúlt. (Nem, nem éltem kicsapongó életet, monogám kapcsolataim voltak, ez bárkivel megeshet)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!