Bartholin mirigy visszatér, mit csináljak?
Megint visszajött a Bartholin mirigy tályogom vagy cisztám, egy éve műtöttek,leszívták és kis csomó maradt ott,nem fájt,aztán fél év múlva eltűnt.Sajnos most megint visszajött 5napja fájt,már nem és kicsi a csomó,nem nagy mint a műtétnél ,voltam dokinál annyit mondott,hogy ha fáj irány a kórház+adott egy gyulladáscsökkentő kenőcsöt
Ha forró fürdőben fürdök nagyon kicsi lesz,de pár óra múlva megint nagyobb,mit tegyek ,hogy felszívódjon? Felfog egyátalán?
Mi történt azóta?
Szegénykém, nagyon át tudom érezni amin keresztülmész. 😞
Januárban műtöttek engem is bartholin mirigy tályoggal, iszonyat fájdalmakon mentem át akkor. Sajnos én is hallottam, hogy ez könnyen kiújulhat, de remélem, nekem nem fog.
Remélem voltál nőgyógyásznál azóta és jobban vagy.
A mirigy a nedvessègért felel együttlétnél , nekem mindig akkor töltődött fel (de csak kis dudor volt) pàr nap alatt le ment (de ez kb minden együttlèt után megtelt) hálisten 3hónapja már teljesen lement ès nem jön elő. Ha előjön körömvirágkrémmel bekenem kb napi 5x ,tőzegáfonyát is szedek
És eltűnik
Ha sok ott a baktérium és begyullad akkor csak nő és nő
És akkor csak a műtét segít
Sajnos rutinos vagyok a témában. Körömvirágkrém meg a tőzegáfonya nem sokat használ.
Én antibiotikum tartalmú gentamicin krémmel kenem, jegelni kell, ha nem múlik akkor antibiotikum kúra javasolt. Kifakadás esetén betadine kúp.
Nekem használ a körömvirágkrém és a tőzegáfonya
Sexelek, pàr órával kesőbb megnő
Beszedem a t.Áfonyát és bekenem és lemegy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!