Miért fáj maszturbáció után a hasam?
Figyelt kérdés
20 éves, szűz lány vagyok. Jó ideje tapasztalom, hogy önkielégítés után szinte mindig fájdogál a hasam. Ndm az alhasam, sokkal inkább fentebb. Nem vészes, de azért zavaró tud lenni. Illetve elég gyakran kell a nap háralévő részében pisilnem.
Nőgyógyásznál jártam nagyjából 1,5 hónapja (első alkalommal), egy általános vizsgálaton, és mindent rendben talált.
A menstruációs ciklusom rendben van, viszont a menstruáció első 2-3 napja elég fájdalmas, általában hányingerem is van. Egyszer fordult elő, hogy annyira rosszul éreztem magam, hogy hánytam is.
Esetleg valami hormonális probléma lehet, vagy valami más?
2022. jún. 2. 13:21
11/11 A kérdező kommentje:
Bocsi, az előbbi válasz a #8-asnak ment:)
#9-es, ritkán maszturbálok hüvelyileg, nagyrészt a csiklómat izgatom.
2022. jún. 2. 18:32
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!