Menszesznél meg lehet csinálni a betéttel a következő módszert, hogy tovább bírja?
Szóval a problémám a következő:
Gyakran érzek nedves érzést, és aztán látom a csupa vért a tetején a betétnek, ha pl. pisilni megyek.
Nem tudom, szerintetek ilyenkor le lehet törölni a betétről a vért is leitatni wc-papírral, hogy tovább bírja?
Márcsak amiatt is jó volna, mert pisilés után kellemetlen érzés visszahúzni, amit már láttam h véres, de nem akarok sokat elhasználni.
Ti próbáltátok már, hogy letöröltök ilyenkor valamennyit és tovább bírja esetleg? Beválhat ez a "trükk"?
"Márcsak amiatt is jó volna, mert pisilés után kellemetlen érzés visszahúzni, amit már láttam h véres, de nem akarok sokat elhasználni."
Nem lehet letörölni. Ha annyira spórolni akarsz a betéten, akkor hajtogasd össze a wc papírt és tedd a (tiszta) betétre. Ha megtelt, lehúzod a wc-n és teszel be másikat, így a betét el sem használódik. A wc papír higiéniai szintje azonos a betéttel (a betét sem steril, mint ahogy a tampon sem).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!