Miért nem jön meg? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )
Figyelt kérdés
14 éves lány vagyok. Szűz vagyok még, azonban késik a menstruációm már 2x meg kellett volna jönnie. Nem értem ez mitől lehet. Azonban kellemetlen szagú váladék jön ki a hüvelyemből. mitől lehet ez:? segítséég:( (már majdnem 2 éve megvan, eddig rendszeres volt)2010. szept. 18. 17:58
1/5 anonim válasza:
Ha kellemetlen illatú váladék jön a hüvelyedből, az sajnos valami fertőzést jelez. Nem viszket a puncid, vagy nem csíp?
2/5 A kérdező kommentje:
nem viszket, csak nagyon büdi és sárga a folyásom. anya meggyanúsított azzal h terhes vagyok, de nem feküdtem le senkivel se.
2010. szept. 18. 18:02
3/5 A kérdező kommentje:
ja és a hasam is fáj.. meg a fejem.
2010. szept. 18. 18:04
4/5 anonim válasza:
Anyukádnak is lehetne annyi esze h inkább dokihoz menjetek.Ha a hasad is fáj,lehet valami gyulladása,ami nem lett időben kikezelve.Doki gyorsan,nehogy nagyobbb gond legyen,anyukád meg jobban bizhatna benned,és neki tudnia kéne hogy a terhességnek nem csak az a jele h kimarad a mensi.
5/5 anonim válasza:
Menj orvoshoz! Mert komoly gyulladás is lehet.
Ja és tényleg bizhatna picit jobban benned anyukád ahelyett, hogy ilyenekkel gyanúsítgat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!