Nem nő a mellem. Hetedikes vagyok, de nem nő a mellem, nem látszik csak egy, , cseresznye mag" ha megpróbálom kitömni vattával, akkor befojásolja a növekedését?
Nekem épp hogy látszott 8. ban.
Sose lettem nagy mellű,viszont kicsi se maradt,inkább szép formásnak mondanám.
Most hogy gyerekem született,nőtt még kicsit.igypont jó:)
Amugy 16 évesen kezdtem melltartót hordani,annyira nem volt semmim addig.
Nzd meg yanyukádnak mekkora, és ugynaakkora lesz a tiéd is, de lehet, 23 évas korodig még nőket, úgyhogy no para.
Nekem pl a fogamzásgátló szedéstől lett nagyobb olyan 18-20 évesen, de emlékszem hogy 14évesen még semmi nem volt.
A strandon még azon filóztam minek nekem melltartó, amikor tök deszka vagyok. Hát így jártunk.
Viszont nekem már nőtt, úgyhogy ne keseregj, nekem már pont jó, normális méretű. Olyan hú denagy sosem lesz, de legalább lógni sem fog soha :)
Utolsó,a mell és a nemiszervek mérete,fiúkra gondolok utoljára nem függ a szüleidtől,csak a magasság.Anyámmé 95/C,enyém 75/80 melltartóttól függ.Akkor van kismellű nagynéném és a lányának meg nagy van,ahogy fiúknál is ez van.
De még nagyon fiatal a kérdező, kicsit később érsz,de idővel neked is megnő,sajna siettetni,gyorsítani nem tudod.Nem kell hogy nagy legyen,csak egészséges és formás.
Mensid van már és ha igen mikortól?Szőrőd van már 2 éve?-Vagy csak most jelent meg?Ha a két első kérdésre a válaszod nem,akkor simán későn érő vagy.Milyen magas vagy?
msn-ed vanelső válaszoló?
ha van add meg azon ebszélünk!:) ok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!