Menstruációhoz milyen fehérneműt vegyek?
Figyelt kérdés
Én a tangát szeretem, csak azt hordok, viszont be kell látnom, h menstruáció alatt nem működik. Csak nagyon vékony,kicsi betétet tudok rárakni egy tangára, viszont így mindig átázok, oldalra folyik... :/
Nagyobb betét milyen bugyira illeszthető rá, h ne legyen probléma, átázás, de kényelmes is legyem?
2022. máj. 23. 12:42
11/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Én senkit nem pontoztam le az tuti! Mindenkinek megy a zöld, köszi szépen, megpróbálom a sima bugyit akkor. Tampont nem tudok használni, rendesen fáj. :/
2022. máj. 23. 13:35
12/18 anonim válasza:
Fehér bugyi! Azt lehet csak hipozni, ha beleszárad, az nem mindig jön ki mosással, a feketén meg meg se látni a vért. Ki volt ez a kretén aki a feketét ajánlotta?!😳😲
14/18 anonim válasza:
szerintem is a fekete a jobb, azt pont azért könnyebb kimosni, mert feketén annyira nem látszik meg úgyse...
a hypózás meg semmilyen színű ruhának nem használ hosszú távon...
16/18 anonim válasza:
A feketében bennemarad a vér ne bromkodjatok már!😂
17/18 anonim válasza:
Egyrészt nem marad benne, ha olyan lesz, be kell áztatni és kézzel is lehet ebben az esetben mosni.
Másrészt nem lesz gyakran véres. Ha igen, akkor valami nincs rendben.
18/18 anonim válasza:
De most őszintén, nem tudod milyen bugyit használj a betéthez?
Vagy szerinted csak tanga létezik?😄
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!